Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Duidelijke taal: moeder Monique neemt geen blad voor de mond en zegt wat heel Nederland denkt

Duidelijke taal: moeder Monique neemt geen blad voor de mond en zegt wat heel Nederland denkt

Duidelijke taal: moeder Monique neemt geen blad voor de mond en zegt wat heel Nederland denkt

Dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) nu écht niet meer bij elkaar komen, is een feit, volgens André. We kunnen ons daarnaast haast ook niet voorstellen dat Monique de relatie nog een kans zou geven, maar goed… dat liefde blind maakt, is ook geen geheim. De moeder van Monique heeft in ieder geval maar één grote hoop en da’s geen goed nieuws voor André wanneer hij over, pak ‘m beet, een maand of drie weer is uitgekeken op zijn ‘nieuwe vriendin’.

Van roze wolk gevallen

Monique schreef gisteren op Instagram in een emotionele post hoe abrupt de breuk voor haar ook ditmaal kwam. “Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december [de dag van André’s grootse aanzoek, red.] zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten.”

Bom op Bonaire

Tijdens hun vakantie op Bonaire barstte volgens André de bom. “Op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan”, aldus de zanger in een schokkende post op Instagram vannacht. Dat het niet de keuze van Monique was om de verloving te verbreken, is nu meer dan duidelijk.

Hoe erg die pootjes ook hangen…

Monique’s moeder Annemarie steekt haar dochter openlijk een hart onder de riem en zegt daarbij wat ook de rest van Nederland óngetwijfeld denkt. “Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw”, begint ze. Ook zij lijkt het niet ondenkbaar te vinden dat André’s “definitieve” besluit wellicht toch niet zo definitief is en dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkeert naar haar dochter. Ze drukt haar dan ook op het hart: “Beloof me één ding: neem hem nooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou.”

Lees ook
André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

Bijval van volgers

Annemarie krijgt een hoop bijval van volgers. “Ze moet nu voor zichzelf zelf en kleine Dré kiezen. Ik hoop ook dat ze hem nooit meer terugneemt. Ze verdient veel beter”, merkt iemand op. Een ander schrijft: “Helemaal gelijk heeft u! Hoop dat ze ooit een volwassen man tegen het lijf loopt.” Ook is nog te lezen: “Wat een verdriet ook voor jullie. Wat een wijze woorden van een lieve moeder. Hoop ook echt dat ze hem nooit meer terugneemt. Wat heeft je dochter al veel moeten doorstaan. Hoop dat ze naar de wijze woorden van u luistert.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders