Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dol op de looks van kleine André Hazes? Monique komt met eigen kinderkledinglijn

Dol op de looks van kleine André Hazes? Monique komt met eigen kinderkledinglijn

Dol op de looks van kleine André Hazes? Monique komt met eigen kinderkledinglijn

Monique Westenberg (43) zet een bijzondere nieuwe stap in haar carrière. De vriendin van André Hazes (26) zoekt het in een compleet nieuwe hoek, één waar ze andere moeders vast héél gelukkig mee gaat maken.

Net als de kleine jongen

Monique, die er altijd voor zorgt dat zoontje André Jr. (3) er pico bello bijloopt, stapt in de kinderkleding! Ze gaat een kids-collectie ontwerpen, onthult ze op Instagram. “Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen”, begint ze haar verhaal. “De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur.”

Eigen collectie

Ze vervolgt: “Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongensmerk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een topteam hele gave collecties te maken.” De afgelopen periode is ze druk bezig geweest met het ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. “Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat. @sevenoneseven_official

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Lees ook
Kleine Dré steeds vaker onherkenbaar in beeld: zijn André en Monique ineens tóch van de privacy?

Beter betaalbaar

Volgers van Monique weten dat de kleine André doorgaans in het duurste van het duurste rondloopt; Burberry, Gucci en Givenchy, z’n kledingkast lijkt er vol mee te hangen. Wie graag bij Monique inspiratie opdoet voor z’n eigen kroost, maar geen Hazes portemonnee heeft, zal dan ook blij zijn met de samenwerking. De prijzen van de gemiddelde SevenOneSeven-items liggen immers een stuk lager. Dat wordt inslaan in het najaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is je boy! @andrehazes

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker dagje voor de bios en speelhal ??

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress