Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Boys moms, opgelet: Monique Westenberg geeft voorproefje van zelf ontworpen kids-kledinglijn

Boys moms, opgelet: Monique Westenberg geeft voorproefje van zelf ontworpen kids-kledinglijn

Boys moms, opgelet: Monique Westenberg geeft voorproefje van zelf ontworpen kids-kledinglijn

Een droom voor Monique die uitkomt: haar eigen kledinglijn. Op 1 september is het zover, dan ligt de door haar ontworpen kinderkleding voor 717 in de winkels. De vriendin van André Hazes geeft alvast een voorproefje.

Net binnen, nu al te winnen

Haar eerste sample wil ze meteen al weggeven, laat ze weten in een video op Instagram. “Wat ben ik blij met de kleding hoe ze geworden zijn. Dit is mijn favoriete broekje en ik geef er eentje weg. Wil jij deze als eerste hebben? Volg ons en zet onder deze post welke maat je zou willen. Volgende week wordt de gelukkige gekozen en stuur ik dit broekje naar één van jullie op,” aldus Monique.

Kinderkleding voor SevenOneSeven

Monique vindt het te gek dat ze kan meewerken aan deze collectie. “Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven.”

Lees ook
Monique Westenberg stuk van opnieuw een groot verlies: ‘Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht’

Geen eenmalige actie

“Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken”, aldus Monique, die dus meteen verklapt dat deze eerste collectie niet haar laatste zal zijn. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren”, vertelt de kersverse ontwerpster. Dat kleurenpalet bevat in ieder geval bruin-, groen- en blauwtinten, met details van okergeel en burned orange. #Shopdrang!

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress