Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nét weer contact, maar band lijkt beter dan ooit: Monique ziet samenwonen met Roxeanne wel zitten

Nét weer contact, maar band lijkt beter dan ooit: Monique ziet samenwonen met Roxeanne wel zitten

Celebs
Nét weer contact, maar band lijkt beter dan ooit: Monique ziet samenwonen met Roxeanne wel zitten

Het is de grote droom van Roxeanne Hazes (27) om over een aantal jaar haar eigen boerderij te bezitten. Die toekomstdroom deelde ze zondag met haar volgers op Instagram. Toevallig ziet haar schoonzus Monique Westenberg dat ook wel zitten.

Met alpaca’s, geiten en kippen

“Ik hoop dat we binnen nu en vijf jaar (tien mag ook) onze eigen boerderij kunnen kopen. Het liefst hier in de buurt”, schrijft dochter Hazes, die haar farm ook al voor zich ziet compleet met “Friese paarden, alpaca’s, geiten en kippen.” Wel heeft ze nog een voorwaarde aan haar droomfarm. “Geen nieuwbouw, maar karakteristiek, oud en het liefst van een oude boer die niet doorheeft dat hij er veel meer voor had kunnen vragen”, grapt Rox.

Samen dromen

Dat karakteristieke pandje moet dan wel genoeg woonruimte hebben óf genoeg land voor een extra pand, want de kans bestaat dat het een familie-erf wordt. Schoonzus Monique (42), die sinds afgelopen voorjaar weer samen is met André Hazes (26), ziet zichzelf namelijk ook wel als boerin eindigen, zo blijkt uit haar reactie op Rox’ bericht. “Zullen we hier dan een dubbele boerderij van maken? Dit is ook zo’ mijn toekomstdroom.” De vriendin van André heeft wel een extra eis. “Dan ook een ezel!”

Uit geruzied

Na jaren is de strijdbijl tussen Roxeanne en André Hazes afgelopen zomer eindelijk begraven. Sindsdien krijgt Nederland geregeld te zien hoe goed het wel niet gaat tussen broer en zus, én aanhang. Want dat ook Roxeanne en Monique het tegenwoordig heel erg goed met elkaar kunnen vinden, delen de twee maar wat graag met de buitenwereld. Monique ziet Roxeanne zelfs al als ‘zus’, zo bleek vorige maand toen ze een foto van hen samen met de vrouw van Monique’s broer Matieu deelde. “Met m’n zussen”, schreef ze erbij.

Lees ook
Langverwacht Hazes-huwelijk in aantocht? André hint op aanzoek Monique

Hersteld contact

André en Roxeanne hadden al zo’n vijf jaar geen contact, maar daar is pasgeleden verandering in gekomen. Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten van dit jaar bleef Monique appen met Roxeanne en ook André besloot dat het tijd was voor een verzoening. Ook hij bouwde langzaamaan weer de band op met zijn zus. Laatst was het moment dan eindelijk daar: de zanger nodigde haar uit om bij te praten. “We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds”, vertelde Roxeanne eerder over de verzoening in Privé. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel… dat is nooit weggeweest.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Bart Honingh voor Flair

Shoppen is altijd een goed idee