Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg verandert haar huis met deze belangrijke reden

Monique Westenberg verandert haar huis met deze belangrijke reden

Monique Westenberg verandert haar huis met deze belangrijke reden

Inmiddels is het geen geheim meer dan Monique Westenberg (43) ontzettend gehecht is aan haar honden. De honden slapen namelijk zelfs bij de influencer in bed. Maar doordat hond Gioia moeite heeft met lopen, komt de viervoeter nog maar moeilijk de trap op. 

Oplossing

Maar nu blijkt Monique daar een oplossing voor te hebben gevonden. Ze heeft speciaal voor haar lieve viervoeter een speciale traplift laten plaatsen. ‘Zo benieuwd hoe het straks geworden is en hoe Gioia het zelf vindt’, laat Monique weten in haar Instagram Stories.

Slecht voor haar rug

En voor Monique zelf is dit ook een hele uitkomst. Zij moest namelijk hond Gioia elke dag de trap op- en af tillen. En dat was niet bepaalt bevorderlijk voor haar rug, liet de influencer eerder al weten op haar Instagram.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Beschuit met roze muisjes voor Monique Westenberg

Met de honden in bed slapen

In een interview in Beau Monde in 2018 liet Monique al weten dat ze graag met haar honden in bed ligt. ‘Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij. Daarna duwen we haar weer terug. Ze kijkt niet eens meer om. Hoort het ook niet, haha’, vertelde de influencer destijds over haar inmiddels overleden hond Dunya.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress