Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg herenigd met harige vriend ‘André’

Monique Westenberg herenigd met harige vriend ‘André’

Monique Westenberg herenigd met harige vriend ‘André’

Monique Westenberg (43) is op vakantie op Bonaire. Ze is er met een paar vriendinnen op uit gegaan. Monique kon het niet laten om nog even langs de ezelopvang te gaan. Daar kwam ze haar grote vriend ‘André’ weer tegen. 

‘Heerlijk met m’n ezel kinderen wezen kroelen’, vertelt Monique onder de post. Toen ze nog samen was met haar ex noemde ze de harige vriend ook ‘André’. Monique vertelt dat moederezel June, eerst de kat uit de boom keek. Later kwam June toch even nieuwsgierig kijken en gaf ze Monique kopjes. ‘Toen mocht ik haar lekker aaien waarna ze me bleef volgen.’

Knuffelmaatje

Volgens Monique is André een enorme knuffelkont. Ook haar vriendinnen waren helemaal verkocht, door haar lieve vriendje. Ze waren zo verliefd op André, dat ze ook donaties hebben gedaan, een naambordje hebben laten maken en zelfs ook een ezel hebben geadopteerd. Monique vertelt dat ze dat geld daar ook echt nodig hebben. ‘Al die centjes kunnen goed worden gebruikt om de ezeltjes die van straat worden gehaald te blijven verzorgen.’ En het is natuurlijk leuk om te zeggen, dat je een ezel als huisdier hebt.

Tekst gaat verder onder de post. 

Lees ook
Schoonvader Van Soelen over André Hazes: ‘Met hun relatie is niets aan de hand’

Lieve reacties

Niet alleen Monique en haar vriendinnen waren verliefd, maar ook de reacties onder de post waren niet teleurstellend. ‘Heerlijk met je ezeltje te knuffelen 🥰 een bijzondere band ❤️ niets mooier dan dierenliefde ❤️ onvoorwaardelijke en oprechte liefde 🥰 😘.’ Volgers zijn het er over eens, dat Monique haar hart op de goede plek heeft. Ze zijn trots op haar en vinden het een prachtige actie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress