Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg haalt uit naar haters met foto van ‘zichtbaar zwangerschapsbuikje’

Monique Westenberg haalt uit naar haters met foto van ‘zichtbaar zwangerschapsbuikje’

Celebs
Monique Westenberg haalt uit naar haters met foto van ‘zichtbaar zwangerschapsbuikje’

Monique Westenberg is klaar met alle kritiek die ze alsmaar krijgt als ze een foto post op Instagram. De ene keer hebben haar volgers iets aan te merken op haar kledingkeuze, dan gaat het weer over de manier waarop ze haar kind opvoedt en nog vaker wordt vermoed dat er een babybuikje verstopt zit onder haar kleding. De vriendin van André Hazes maakt korte metten met alle haters en dat doet ze met een treffende tekst.

“Zo! Ligt ze dan met een zichtbaar zwangerschapsbuikje (het eten is heerlijk hier en oja… ik ben na een t*fus jaar waarin het verdriet mijn lijf opvrat weer gelukkig), de speen van haar zoon (hoe kan hij nog met 2 jaar) en de nieuwe (volgens sommige oerlelijke) zonnebril van haar man (oh nee niet getrouwd, hoe kan je hem zo noemen)”, begint Monique bij een jaloersmakende vakantiefoto. “Mijn God, mensen. Hou er eens mee op joh.”

Jammer

Westenberg geeft toe dat ze het delen van kiekjes haast niet meer de moeite waard vindt. “Vooral de discussies die er door ontstaan maken het posten van een foto niet eens meer leuk en de reacties hierdoor uitzetten zou zo jammer zijn”, schrijft ze, afgesloten met een hartje.

Lees ook
Twinning is winning: André Hazes deelt foto met zoontje in matching outfits

Complimenten

Fans van Monique kunnen haar post enorm waarderen en nemen het ook op voor André’s geliefde. “Man man man, mensen durfen wel achter hun schermpje! Lekker makkelijk! En als ze dit een ‘zwangerschapsbuikje’ noemen, hoe zouden ze mijn buik wel niet noemen?! Je ziet er geweldig uit en hebt een prachtig gezin! Goed hoe je hier ook mee om gaat! Laat die zielige mensen maar lekker lullen en verschuilen achter hun schermpjes. Ze zijn gewoon jaloers. Van mij in ieder geval m’n complimenten want ik geniet altijd wel van jullie mooie foto’s en filmpjes!”, luidt een uitgebreide reactie. Een ander schrijft: “Helemaal met je eens… lekker lak aan hebben. Geniet van jullie vakantie, jullie zijn en hebben een mooi gezin. Ik vind dat jullie leuke dingen posten. Ga zo door!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee