Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg laat met prachtig kiekje zien wat onvoorwaardelijke liefde is

Monique Westenberg laat met prachtig kiekje zien wat onvoorwaardelijke liefde is

Monique Westenberg laat met prachtig kiekje zien wat onvoorwaardelijke liefde is

Met André Hazes (26) als partner en een prachtige zoon weet Monique Westenberg (43) wel wat onvoorwaardelijke liefde is. Maar uit een nieuwe foto op Instagram blijkt dat beide mannen niet de enige zijn in haar leven die haar warme gevoelens bezorgen.

Grote liefde Monique Westenberg

Op het gloednieuwe kiekje is te zien hoe de blondine slapend op de bank ligt, met haar trouwe viervoeter in haar armen. “Onvoorwaardelijk!”, schrijft Monique er kort maar krachtig bij. De ‘jaloerse’ André kan het niet laten om een reactie achter te laten. “Wie maakt deze foto?”, grapt de zanger.

Helemaal mee eens

Hazes is niet de enige die reageert onder het kiekje. De volgers van Monique laten massaal weten het helemaal eens te zijn met haar uitspraak. “Klopt, ze nemen je zoals je bent”, luidt een van de vele reacties. “De liefde van een huisdier is onvoorwaardelijk, geniet ervan.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onvoorwaardelijk!

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Relatie André en Monique

André Hazes en Monique Westenberg zijn na een breuk van zo’n drie maanden – waarin de zanger samen was met Bridget Maasland – sinds eind februari weer een stel. Daarvoor hadden de twee sinds 2014 een knipperlichtrelatie (in het prille begin reed André al eens een scheve schaats met Bridget op de bruiloft van Patty Brard). In oktober 2016 werden ze ouders van kleine Dré. In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde.

Bridget geen blijvertje

Toen Monique tijdens hun laatste breuk te horen kreeg dat André aan het daten was met Bridget, was ze – ondanks de pijn die het haar deed – geen moment jaloers. Ze wist namelijk meteen dat de RTL-presentatrice geen blijvertje was. “Het was heel dubbel. Het deed verschrikkelijk veel zeer, omdat het daarmee definitief was, dacht ik. En dat deed pijn, want hij was míjn liefde, míjn man”, vertelde ze erover in LINDA. “Maar toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden.”

Ondoordacht

Vooral het feit dat André en Bridget hun hele affaire op sociale media gooiden, vond Monique “walgelijk”. Daar had André veel beter over moeten nadenken. “Ik vind het zo ondoordacht, ook naar de kleine toe. Die gaat dat later allemaal terugzien. Ik bedoel: je bent allebei volwassen, met kinderen, dan hou je je toch even in?”

Lees ook
Terug in de tijd: Monique Westenberg deelt eerste liefdesfoto ooit met André Hazes

Tweede kindje

Ondanks alles zijn Monique en André sinds eind februari weer een stel. De blondine kan haar geluk niet op met de zanger en hoopt dan ook op een broertje of zusje voor de kleine Dré. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mooi uitzicht tijdens het strijken ?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram