Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg emotioneel: ‘Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon’

Monique Westenberg emotioneel: ‘Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon’

Monique Westenberg emotioneel: ‘Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon’

Afgelopen vrijdag vierde Monique Westenberg (43) een speciale dag. Haar vader was namelijk jarig en dat deelde ze met een ontroerende bericht op Instagram. Het gedicht ging als volgt: ‘Vroeger, toen ik een klein meisje was, voordat het leven alle onschuld liet verdwijnen, tilde mijn papa mij in de lucht en dansten we samen, mijn kleine handjes in de zijne.’ Ze zette haar vader flink in het zonnetje. 

Bijzondere band

De zelf geschreven tekst van Monique ging verder met: ‘Zoals een prinses uit het sprookjesboek, draaide hij mij in het rond. Daarna vielen we samen ‘dronken’ op de grond. Nu ben ik geen klein meisje meer, mijn levenslessen heb ik dapper doorstaan. Hij is er altijd op zijn manier, dat staat voorop en bovenaan.’ Aan de tekst te zien, zijn die twee niet van elkaar weg te krijgen. Ze hebben een bijzondere band.

Dankbaar

De blonde vrouw is dankbaar voor de belangrijke man in haar leven. Ze vertelt dat de band met haar vader allemaal begon, toen ze nog een kleine princes was. ‘Ik ben dankbaar dat hij nog bij me is, 72 jaar jong. Nog altijd zijn prinses, net zoals het allemaal begon. Gefeliciteerd papa.’ Eindigt Monique haar gedicht mee.

Lees ook
Expeditie Robinson: Jasper kreeg een versgebakken koekje van eigen deeg

Reacties

Het gedichtje kreeg veel reacties. ‘Gefeliciteerd met je vadertje🥳🥳🥂 zie in jou kleine Andre z’n gezicht….fijne dag 👋🏼,’ zei één van haar volgers. Meer van dat soort reacties kreeg Monique. Het was een liefdevolle dag voor Westenberg en haar vader.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress