Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Veel discussies over hondenfoto foto van Monique Westenberg op Instagram

Veel discussies over hondenfoto foto van Monique Westenberg op Instagram

Veel discussies over hondenfoto foto van Monique Westenberg op Instagram

Monique Westenberg plaatste op Instagram een schattig foto van haar hond. De foto zorgt echter wel voor veel verbaasde reacties bij haar volgers. 

Frenkie

Monique plaatste gisteren de foto op haar Instagram. Op de foto is te zien hoe haar hond Frenkie lekker ligt te slapen op zijn kussen.

De tekst gaat verder onder de foto.

Reacties

Sommige volgers valt het meteen op dat Frenkie eigenlijk te groot is voor het kussen. “O gossie, hij is te klein”, reageert een volger onder de foto. En zo zijn er meerdere die dat denken: “De kussen een beetje klein voor dat beestje?”. Deze reacties lokken weer andere reacties op. Zo schrijft iemand: “Jij denkt dat dat het beestje het alleen met dat kussen moet doen? Ze heeft de meest luxe grote hondenkussens en manden die verkrijgbaar zijn. Dieren kiezen zelf vaak gekke plekjes.”

Emotioneel

Het is niet de eerste keer dat Monique veel negatieve reacties krijgt op haar Instagram, als ze iets deelt over haar honden. Onlangs deelde ze het verdrietige bericht dat het niet goed gaat met Gioia, haar 6-jarige hond. In een emotioneel bericht liet ze weten dat de hond slecht loopt. “Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn rug ook niet bevorderlijk (…) Iemand die een trapliftje kan maken of andere tips? Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en wil ik ook zo houden.”

Redder in nood

En diezelfde avond nog bleek Monique dankzij  haar volgers een redder in nood te hebben gevonden. “Dankjewel voor alle tips. Ik heb iemand gevonden die een traplift kan maken. Ik kreeg veel vraag of ik het wil delen zodra de lift er is, omdat er veel meer van dit gevalletjes zijn. Zal ik zeker doen!” Ook gaf Monique een update over Frenkie. “Frenkie ligt in de tussentijd de hele dag dicht tegen zijn zus aan. Hij voelt dat ze pijn heeft.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Monique Westenberg één jaar na verloving met André Hazes: ‘Voor altijd een hele bijzondere datum’

Gioia

Monique is erg gehecht aan Gioia. “Dit meisje is voor mij heel bijzonder. We hebben samen veel meegemaakt de afgelopen 6 jaar. Ze kwam in ons gezin als kleine zus van Doenie en werd al snel grote zus van Dré. Gioia verloor haar grote zus waardoor ze heel lang gerouwd heeft en niet meer zichzelf was. Totdat haar vriendje Frenkie bij ons kwam wonen en ze helemaal opleefde. Altijd samen in dezelfde mand, iedere dag stoeien en samen rennen. Hij mag alles van haar”, schreef ze destijds toen ze Gioia extra in het zonnetje zette op haar zesde verjaardag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress