Je bent hier: Home > Celebs > Steek onder water aan Bridget? Monique plaatst opmerkelijke reactie onder foto André

Steek onder water aan Bridget? Monique plaatst opmerkelijke reactie onder foto André

Celebs
Steek onder water aan Bridget? Monique plaatst opmerkelijke reactie onder foto André

In november kondigden de twee aan uit elkaar te gaan, maar een aantal dagen geleden bleek dat André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) toch niet zonder elkaar konden. Tot een halve maand geleden was de zanger nog samen met Bridget Maasland (45), die nu een veeg uit de pan lijkt te krijgen.

André en Bridget waren slechts drie maanden een stel, maar dat maakte hun relatie niet minder intens. Het ene na het andere romantische kiekje werd gedeeld en de presentatrice noemde haar toenmalige vriend zelfs de liefde van haar leven. Bovendien gaf ze onlangs toe dat ze het met Hazes al had over kinderen. Maasland had het dan ook ontzettend zwaar met de split, terwijl André niet lang erna weer terug was bij Monique én Bridget volledig uit zijn leven wiste. Inmiddels heeft zij op haar beurt ook alle kiekjes met André verwijderd van Instagram.

Dankbaar

Nu André duidelijk weer voor Monique heeft gekozen, kan Westenberg het niet laten om een opmerkelijke reactie te plaatsen onder een van Hazes’ nieuwe Instagramfoto’s. “Ik ben zo fucking dankbaar voor de groei, ontwikkeling, klappen van de zweep, lessen en mooie momenten die ik mee heb mogen maken de afgelopen tijd”, schrijft de zanger bij het plaatje. “Samen met de mensen die er vanaf seconde één bij waren. Zakelijk en privé. Love jullie!” In de post tagt hij onder meer de moeder van zijn zoon.

De tekst gaat verder onder de foto.

Zijspoor

Monique is er dan ook als eerste bij om een reactie te plaatsen, waarbij ze een sneer lijkt uit te delen aan Bridget. De RTL-presentatrice wordt namelijk niets meer dan een ‘zijspoor’ genoemd. “Keihard gewerkt aan deze reis, maar het belangrijkste is de reis in jezelf die je aan het maken bent”, aldus Westenberg. “Af en toe met harde lessen, maar die hebben we allemaal nodig in deze reis. Zes jaar geleden hebben we onze wegen samen gevoegd en tja… soms is er even een zijspoor nodig die je weer op het pad brengt van je bestemming.”

De tekst gaat verder onder de screenshot.

‘Heel gelukkig’

Ondanks een aangekondigde mediastop heeft Bridget inmiddels al een paar keer gereageerd op de breuk tussen haar en André. Volgens de blondine was de druk die op hun relatie lag en alle aandacht ervoor te veel geworden; een uitspraak waarmee meerdere kenners al meteen korte metten maakten. “Door alle negativiteit heeft onze liefde geen kans gehad”, vertelde Maasland aan VROUW. “We hebben het gewoon niet gered. Ik ben er heel verdrietig over, want we waren heel gelukkig met elkaar.” Insiders verklapten echter dat de vork anders in de steel zat en Hazes al veel eerder klaar was met de presentatrice. Inmiddels heeft Bridget echter ook toegegeven dat de schuld niet alleen bij de media ligt. “Je kunt niet anders zijn dan wie je bent. Ik ben ook gewoon een werkende moeder en hij werkt veel ’s nachts”, zei ze in het radioprogramma Keur in de Middag. “Als de roze bril af gaat, moet je je toch afvragen: kunnen we dit?”

Drie héél bewogen maanden

De relatie tussen André Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hebben gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn toenmalige ex Monique en hun zoontje). Geruchten dat de relatie voorbij was, ontstonden op Valentijnsdag, toen de twee géén liefdevolle berichten over elkaar deelden op sociale media. Het stel deelde daarvoor achter elkaar verliefde foto’s van en met elkaar; het was nog net geen spam te noemen. Uiteindelijk bleek dat André ook daadwerkelijk zijn spullen op 14 februari heeft opgehaald uit Bridget’s huis. Twee weken na dit alles bevestigt de zanger weer samen te zijn met de moeder van zijn zoon.

Lees ook
Bridget in enige interview over breuk met André: ‘Ik had corrigerend ondergoed aan op Patty’s huwelijk’

Overspel?

Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Zo werden de twee veelvuldig samen gespot én zijn ze zelfs gefilmd toen ze samen uit hetzelfde toiletgebouw op een strand kwamen. André en Monique zouden zelfs betrapt zijn op een hotelkamer, waarna Bridget verhaal ging halen en er klappen zouden zijn uitgedeeld. Na bekendmaking van de breuk liet Bridget weten dat er op Curaçao niets gebeurd was en dat ze niets afwist van overspel tussen de twee oud-geliefden. Ook Monique en André ontkenden, iets dat met de kennis van nu uiteraard toch wel te betwijfelen valt…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee