Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg over breuk met André Hazes: ‘Ik fantaseerde over hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen’

Monique Westenberg over breuk met André Hazes: ‘Ik fantaseerde over hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen’

Monique Westenberg over breuk met André Hazes: ‘Ik fantaseerde over hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen’

De soap rondom André Hazes en zijn liefdesleven hield eind vorig jaar de showbizz wereld in zijn greep. Met als ultieme hoogtepunt: de hereniging met Monique Westenberg op Curaçao. Niet lang daarna bleek Bridget Maasland al snel verleden tijd en gaven André en Monique hun relatie opnieuw een kans. Monique vertelt nu voor het eerst op camera over deze roerige periode.

Een ander

Het leven van Monique ging het afgelopen jaar door een rollercoaster. Niet alleen zag ze haar relatie met André stranden, ook kreeg ze niet lang daarna te horen dat hij een ander had. “Ik zat op dat moment bij mijn omaatje die toen al ziek was. Ik moest haar toen nog gaan vertellen dat er een ander was, iets wat ik zelf pas net had gehoord. Op dat moment kreeg ik een appje dat er een persbericht uitging. De wereld zakt dan echt onder je voeten vandaan. Je ontploft gewoon vanbinnen.”

Wilde verhalen

Een turbulente periode volgde, waarbij ze mede door het vele social media-gebruik van André en Bridget, elke keer weer geconfronteerd werd. En dan kwamen ook nog eens de wilde verhalen rondom de bruiloft van Patty Brard naar boven, waarbij André en Bridget volgens verschillende bronnen niet van elkaar af konden blijven. “Ik moest dat ook allemaal via Shownieuws vernemen”, vertelt ze tijdens het interview met Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders.

Lees ook
Pijnlijk voor Bridget: Monique blikt terug op terugkeer bij André met veelzeggende Curaçao-foto

Andere man

Voor Monique was haar liefdessprookje met André dan ook verleden tijd. “Ik had nooit van mezelf verwacht dat ik weer samen met hem zou zijn. Ik was het echt volledig aan het afsluiten. Ik was al helemaal aan het fantaseren, wel met pijn in mijn hart, hoe ik samen met mijn zoon door het leven zou gaan, en hoe het zou zijn als ik een andere man zou tegenkomen. Daar was ik echt in gedachte mee bezig.”

Toiletfilmpje

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en was daar in februari de verzoening tussen André en Monique, nadat op Curaçao bij beiden de vonk oversloeg. “Diezelfde avond hebben we hele gesprekken gevoerd. Hij met mij, maar ook met mijn vader. Echt urenlang.” Al bleef het niet alleen bij praten. Het welbekende toiletfilmpje deed iedereen vermoeden dat de twee elkaar ook op dat vlak weer gevonden hadden. Maar… “Op het toilet is niks gebeurd”, benadrukt Monique met een grijns. Aha, wij weten genoeg!

Bekijk het hele interview met Monique terug via deze link.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress