Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deelt Monique met déze foto steek onder water uit na aankomst Bridget op Curaçao?

Deelt Monique met déze foto steek onder water uit na aankomst Bridget op Curaçao?

Deelt Monique met déze foto steek onder water uit na aankomst Bridget op Curaçao?

Afgelopen week vlogen André Hazes, zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Jr. naar het zonnige Curaçao. Tussen de optredens van André door was het ondanks hun breuk toch genieten samen, maar zondag werden de verhoudingen op scherp gezet. Toen landde ook Bridget Maasland, André’s nieuwe liefde voor wie hij Monique verliet, op het eiland. Via Instagram lijkt Monique haar iets duidelijk te willen maken…

Voor altijd verbonden

Op de foto die ze Monique deelt, zien we de kleine André lekker losgaan op de instrumenten bij papa ‘Dré’ op het podium. Monique plaatst daarbij een emoji van een stalen ketting en een hartje. Met andere woorden: we blijven altijd verbonden met elkaar door ons zoontje.

Sneer naar Bridget

Nu ook Bridget ten tonele is verschenen en André de komende dagen op Curaçao zijn tijd dus zal moeten verdelen tussen zijn zoontje en zijn nieuwe vriendin, lijkt de post toch een kleine sneer naar Bridget. Éven duidelijk maken hoe de verhoudingen liggen. Éven een punt maken. Haar volgers leven met haar mee: “Wat vind ik dit knap van je. Je zal van binnen vast veel pijn hebben, maar weet dat jij enorm veel kracht uitstraalt. Powervrouw ben je”, schrijft iemand. Een ander meent dat de post van Monique laat zien dat ze haar gevoelens over de nare breuk opzij kan zetten. “Als mama mag jij trots zijn, dat jij zo in het leven staat. Geweldig.”

Goed gezelschap

Monique en Bridget, die elkaar hoogstwaarschijnlijk willen vermijden op de Antillen, hoefden daar niet al te lang hun best voor te doen. Amper twee dagen na de aankomst van Bridget vertrekken Monique en kleine André vast weer richting huis, blijkt uit een nieuwe foto op haar account, waar ze afscheid neemt van de kleurrijke vakantiebestemming.

Lees ook
Ongemakkelijk? ‘Gezinsvakantie’ voor André Hazes met kleine André, Monique én… Bridget

Rachel wil huwelijk

Ondertussen hoopt de moeder van André, Rachel Hazes, vurig dat hij en Bridget snel koers zetten richting het altaar. Zij is dol op haar nieuwe schoondochter en vindt het fijn om te zien dat hij gelukkig is. Eerder wenste Rachel dat het tussen André en Monique nooit van een huwelijk zou komen. De twee hebben het nooit met elkaar kunnen vinden, iets wat deels ook de reden zou zijn dat André jaren geen contact had met zijn moeder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mag ik dan voor altijd bij jou blijven…

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodbye Yellow Brick Road

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️☀️☀️✈️✈️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress