Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Smit ‘superzenuwachtig’ voor komst tweede kindje

Monique Smit ‘superzenuwachtig’ voor komst tweede kindje

Monique Smit ‘superzenuwachtig’ voor komst tweede kindje

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Monique Smit. Over ongeveer 1,5 maand mag ze haar tweede kindje in de armen sluiten en tot die tijd geniet de zangeres intens van haar zwangerschap. Maar het zorgt ook voor de nodige zenuwen.

Op Instagram doet Monique een boekje open. “De ene dag kan ik niet wachten tot ons tweede kindje bij ons is, en de andere dag kan ik weer superzenuwachtig wakker worden en spoken er zoveel vragen door mijn hoofd”, schrijft ze bij een foto met haar zoontje.

Paniek

De Volendamse biecht op met welke vragen ze momenteel zit. “Ga ik net zoveel houden van dit kindje?! Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?!”, begint ze. “Ik vond van geen kind naar één kind natuurlijk een enorme verandering, hoe gaat dat straks met twee kinderen?! En zo kan ik nog wel even doorgaan…” Uiteindelijk lukt het Monique gelukkig wel om de boel te relativeren. Ze sluit dan ook af met de woorden: “Ach, het zal allemaal wel goed komen.. toch?!”

Wonder

Ondanks alle paniekmomentjes vindt het zusje van Jan het heerlijk om weer zwanger te zijn. “Wat is dit toch een fantastische tijd!”, schrijft ze ook. “Ik geniet hier zo ontzettend van, het blijft een wonder!”

Miskraam

Hoewel de zangeres momenteel op een roze wolk leeft, is dat tussen de geboorte van haar zoontje Noah (3) en deze zwangerschap wel anders geweest. In een openhartig interview vertelde Monique onlangs een miskraam te hebben gehad. “Het ging mis op de verjaardag van Martijn (vriend, red.), dus we hadden een huis vol visite. Ik ben altijd van de problemen, Martijn zoekt naar oplossingen. Hij zei: ‘Nee joh, komt goed, we zien het morgen wel.’ Maar het kwam niet goed. Het was nog heel vroeg in de zwangerschap, na twee maanden, maar dat vond ik toch heel heftig.”

Lees ook
Leuk weetje: dit is de échte naam van Monique Smit

Onheil

Door die gebeurtenis durfde het zusje van Jan dit keer pas na drie maanden te accepteren dat het nu wel zou blijven zitten. “Tot die tijd lukte het me niet eens 
om te denken aan de datum waarop ik 
ben uitgerekend. Ik was veel te bang om daarmee onheil over mezelf af te roepen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram