Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Smit over ‘MAFS’: “Alles wat Daisy zei ging te ver, zo praat je niet tegen mijn vriend”

Monique Smit over ‘MAFS’: “Alles wat Daisy zei ging te ver, zo praat je niet tegen mijn vriend”

Monique Smit over ‘MAFS’: “Alles wat Daisy zei ging te ver, zo praat je niet tegen mijn vriend”

Monique Smit gaf haar goede vriend Mick afgelopen zomer op voor het programma Married at First Sight. Hij trouwde met Daisy, maar dat werd niet bepaald een sprookjeshuwelijk. In de podcast van Shownieuws laat Monique weten dat ze het ‘heel heftig’ vond om de beelden van de huwelijksreis, waarbij het allemaal misging, terug te zien. Ze laat weten wat ze écht vindt van de manier waarop Daisy met haar vriend omging.

Monique Smit gaf Mick op

Monique Smit is degene die Mick voor het programma heeft opgegeven. Daarover vertelt ze in de podcast: “Hij was al heel lang vrijgezel en hij zat altijd maar een beetje te klagen over vrienden die wel een vrouw hebben en die dan niks meer met hem wilden doen. Ik zei altijd: wacht maar tot jij een vrouw hebt, dan snap je dat je niet meer elke week de kroeg in wil. Maar dat duurde en dat duurde. En afgelopen zomer dachten wij: Married at First Sight is iets voor Mick. Hij is ook wel een type om zoiets te gaan doen. Hij houdt wel van een beetje aandacht en hij wilde ook serieus die stap maken. Hij heeft een leuke baan, een leuk huisje, maar hij miste nog die vrouw.”

Versierpoging

Mick zou zelfs ooit geprobeerd hebben om Monique zelf te versieren. Monique zou hem destijds hebben afgewezen. De zangeres kan zich dit alleen niet meer herinneren: “Blijkbaar, dat weet ik niet meer, hij zegt het. Ik kan me nog wel herinneren dat ik vaak uitging waar hij ook was, maar we hebben nooit gezoend hoor!”

De huwelijksdag

Wanneer Monique gevraagd wordt wat ze over Daisy dacht toen ze haar voor het eerst zag, zegt ze: “Eerlijk, ik dacht: wauw! In eerste instantie dacht ik: dit is het. Maar in de loop van de dag zag ik Mick helemaal dichtklappen. Ik ben nog meerdere keren naar hem toegegaan. Ik heb hem gezegd dat hij zich meer open moest stellen en dat hij haar meer aandacht moest geven. Wat die eerste dag is zo belangrijk als je elkaar nog niet kent. Maar hij klapte helemaal dicht, ik kende hem helemaal niet zo.”

Twee kanten

Hoe het volgens Monique komt dat de sociale jongen die Mick is zo dichtklapte? “Hij vond de camera’s heel heftig, dat had hij niet verwacht. Er kwam een hoop op hem af waar hij toch van in de stress schoot. Hij vond Daisy in eerste instantie wel leuk, maar dat het uiteindelijk helemaal is misgelopen, ja, dat komt toch van twee kanten.”

Nood-appje

Op huwelijksreis in Portugal heeft Mick een nood-appje gestuurd naar Monique waarin hij schreef dat het niet goed ging. Monique heeft hem toen behoorlijk op zijn donder gegeven: “Ik had op de huwelijksdag gezien dat Mick veel meer aandacht aan Daisy kon geven. Ik was bang dat hij in Portugal ook zo deed. Als advies gaf ik hem dat hij lekker even een fles wijn moest bestellen bij de bar, naar de hotelkamer moest gaan en lekker los moest gaan met z’n tweeën. Mick liet gelijk weten dat hij dat niet wilde. Ik dacht: wat geef jij snel op. Maar ik zag natuurlijk niet wat daar allemaal écht gebeurde.”

“Daisy ging te ver”

Toen Monique achteraf de beelden zag van hoe het er echt aan toe ging tussen Mick en Daisy in Portugal vond ze dat heel heftig om te zien. “Ik had tegen Mick gezegd dat hij niet zo slap moest doen. Toen ik de beelden zag heb ik daarvoor wel mijn excuses aangeboden.” Ze vond het dan ook niet oké hoe Daisy met Mick omging: “Ik dacht: wat ik nu zie vind ik niet normaal. Zo moet je niet tegen een vriend van mij praten. Eigenlijk vond ik alles wat ze zei te ver gaan. Mick had dat niet moeten pikken. Hij is een goedzak, maar hij had moeten zeggen: luister, tot hier en niet verder.”

Lees ook
Is MAFS’ Mick weer gelukkig in de liefde? ‘We zien wel waar het schip strandt’

Nieuwe liefde van Mick

Er zijn geruchten dat Mick inmiddels een nieuwe vriendin heeft, maar daar kan Monique ook niet veel over zeggen: “Ja, het schijnt dat hij een nieuw meisje heeft. Maar dat houdt hij allemaal heel spannend voor iedereen. Ik weet wel dat hij nu heel veel aandacht krijgt, dus dat we geen medelijden met die jongen hoeven te hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL, Alieke de Bie, Brunopress