Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Jarige Monique Smit deelt emotioneel bericht: ‘Niets is meer vanzelfsprekend’

Jarige Monique Smit deelt emotioneel bericht: ‘Niets is meer vanzelfsprekend’

Jarige Monique Smit deelt emotioneel bericht: ‘Niets is meer vanzelfsprekend’

Monique Smit mag vandaag 31 kaarsjes uitblazen, maar helaas ziet ook haar verjaardag er door de coronacrisis anders uit dan voorgaande jaren. Waar de zangeres normaal gesproken in het buitenland de slingers zou ophangen, moet ze dat dit keer gewoon thuis doen. Ze blikt terug op haar dertigste verjaardag, waarbij ze een mooie boodschap deelt.

Verjaardag Monique Smit

Op Instagram plaatst Monique een foto van toen ze dertig werd. “Precies een jaar geleden liep ik hier, zes maanden zwanger in New York. Beste verrassing/verjaardagscadeau ooit!”, begint de zangeres. Ze legt uit: “In plaats van een cadeautje geven wij elkaar altijd een ‘tripje’, even samen weg.”

Zoveel veranderd

Helaas zit dat er dit jaar niet in voor Monique en haar geliefde Martijn. “Dat er zoveel kan veranderen in een jaar tijd, dat niets meer vanzelfsprekend is… wie had dat gedacht”, vervolgt de Volendamse. “Ik vier mijn verjaardag voor het eerst weer eens thuis, alleen lang niet op de manier zoals we dat zouden willen natuurlijk, zonder de hele familie en vrienden.”

Kinderen

Voor zichzelf vindt ze dat niet zo erg, maar wél noemt ze het “rottig voor alle jongen kinderen die zich zo verheugen op de (voor hen) mooiste dag van het jaar”. Wat ze gaat doen op haar verjaardag? “Ik ga maar weer samen met Noah iets lekkers bakken, hebben we nog niet gedaan namelijk de afgelopen weken”, grapt ze.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Precies een jaar geleden liep ik hier, 6 maanden zwanger in New York. Beste verrassings / verjaardag cadeau ooit!?Ipv een cadeautje geven wij elkaar altijd een ‘tripje’, even samen weg ? Maar dat er zoveel kan veranderen in een jaar tijd, dat niets meer vanzelfsprekend is.. ? Wie had dat gedacht. Morgen vier ik mijn verjaardag dus voor het eerst weer eens thuis, alleen lang niet op de manier zoals we dat zouden willen natuurlijk, zonder de hele familie en vrienden. Voor mezelf maakt het niet zoveel uit, maar ik vind het echt heel rottig voor alle jarige kinderen die zich zo verheugen op de (voor hun) mooiste dag van het jaar. Ik ga maar weer samen met Noah iets lekkers bakken, hebben we nog niet gedaan namelijk de afgelopen weken.. ???? #newyork

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goedemorgen! It’s my BIRTHDAY! ? Ik ga maar alvast beginnen ?? Proost!

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Gezin Monique Smit

Monique heeft sinds eind 2013 een relatie met Martijn. Samen heeft het stel twee kinderen: zoons Noah (4) en Luca Liam (negen maanden). Molleman heeft nog een zoon uit een eerdere relatie, Milan (9).

Lees ook
Monique Smit: ‘Martijn trekt de deur achter zich dicht als hij gaat werken, terwijl ik nadenk over de kinderen’

Moederschap

Onlangs deed Monique in Flair een boekje open over haar relatie met Martijn, hun rolverdeling thuis en het moederschap. Zo vertelde ze onder meer dat zij vaak de regeldingen op zich neemt als het op de kinderen aankomt. “Martijn zegt altijd: ‘Moet je doen!’ als er iets leuks voorbijkomt, maar hij vergeet dat als ik daar dan drie dagen voor weg ben, iemand die hele oppas-karavaan moet inzetten”, aldus de zangeres. “Hij trekt bij wijze van spreken de deur achter zich dicht als hij naar zijn werk gaat, terwijl ik nadenk over of de oppas goed geregeld is, wie Noah uit school haalt en of de speen in Luca’s tas zit. Misschien is dat vrouw-eigen, dat je het niet kunt loslaten en dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn voordat je rustig op je werk zit. Aan de andere kant is Martijn juist ook iemand die heel zorgzaam is.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn (Valen)Tijn! ❤️ you

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram