Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André uit de picture, maar Roxeanne allesbehalve: band tussen Monique en ‘zus’ sterker dan ooit

André uit de picture, maar Roxeanne allesbehalve: band tussen Monique en ‘zus’ sterker dan ooit

André uit de picture, maar Roxeanne allesbehalve: band tussen Monique en ‘zus’ sterker dan ooit

Dat Monique Westenberg (43) en André Hazes (27) uit elkaar zijn, betekent niet dat Monique en Roxeanne Hazes (28) geen contact meer met elkaar hebben. Sterker nog, de band tussen die twee is sterker dan ooit. De vrouwen beschouwen elkaar als zussen. 

Familieruzie

Na een jarenlange familieruzie legden André en Roxeanne Hazes hun vete in de zomer van 2020 bij. De hereniging volgde nadat Roxeanne weer contact kreeg met Monique, die een verzoening tussen broer en zus stimuleerde nu er kinderen in het spel waren. De toenmalige schoonzussen bleken, ondanks eerdere onenigheid, een enorme klik te hebben. En die klik is gebleven, ondanks dat André en Monique niet meer samen zijn.

Sterker dan ooit

Het lijkt erop dat de band tussen Monique en Roxeanne zelfs sterker is dan de band van Roxeanne en André. De voormalige schoonzussen zien elkaar regelmatig en fantaseren er openlijk over om later samen op een boerderij te gaan wonen. Ook reageren ze vaak op elkaars Instagramberichten. Een reactie van Monique onder een nieuwe foto van Roxeanne bevestigt maar weer eens hoe close de twee met elkaar zijn. “Knappe zus”, schrijft ze onder het stralende kiekje van de zangeres.

Lees ook
Niet alleen André traint zich suf: Monique vindt afleiding in de sportschool en het regent complimenten

Zussen en vriendinnen

Ook Roxeanne ziet Monique als een zus, zei ze eerder in een interview. “Ik kan ook ongelooflijk goed met Monique: het is niet alleen een zus, maar ook een vriendin. En dat is gewoon heel erg fijn.” Of Roxeanne ook zo’n klik heeft met haar huidige schoonzus, Sarah van Soelen, is niet bekend. Moeder Rachel kan het in ieder geval wél fantastisch vinden met André’s nieuwste verovering.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress