Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ehm: draagt Monique nou een ketting met de letter ‘A’ eraan?

Ehm: draagt Monique nou een ketting met de letter ‘A’ eraan?

Ehm: draagt Monique nou een ketting met de letter ‘A’ eraan?

Waar Sarah van Soelen afstand gedaan lijkt te hebben van haar ‘A’-ketting, heeft Monique ‘m weer omgedaan. Zo blijkt wel weer na een foto die Mo op haar Instagram heeft geplaatst. De reacties onder de foto zijn in ieder geval niet mals, want doet ze dit nou expres? Of lijkt het allemaal gewoon toeval te zijn?

De ketting van Monique

Of Monique dit expres zo heeft geplaatst, dat weten we natuurlijk nooit. Anyways, de meningen zijn er sterk over verdeeld. De een denkt namelijk dat dit een teken is dan Mo en André weer samen zijn (zucht), de ander denkt juist dat dit gewoon een uithaal is naar Sarah en André, want Sarah heeft haar ketting laatst juist afgedaan. Wat volgens volgers ook nog een optie is – en dat denken wij eigenlijk zelf ook – dat de ‘A’ gewoon voor zoontje André staat. Monique zou deze ketting namelijk al veel vaker om gehad hebben.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Monique en André weer samen?

Roddelkoning Fawrynotsawry zien we vaak als eerste bovenop André, Monique en Sarah-nieuws zitten en ook over de ketting heeft hij wat te zeggen. Op zijn Instagram vertelt hij namelijk dat bronnen hem vertelden dat André Monique weer terug zou willen. We weten natuurlijk wederom niet of dit waar is, maar eigenlijk zou het ons niet veel verbazen. Dan maar hopen dat de ketting inderdaad maar gewoon toeval is.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Lees ook
Is dit het laatste teken van een officiële relatiebreuk tussen André en Sarah?

Blij dat André weer terug is

In Shownieuws vertelde Anouk Smulders dat ze contact heeft gehad met Monique Westenberg. “Monique vertelde dat ze heel blij zijn dat André weer in Nederland is. Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week”, vertelt Anouk. Zo krijgt kleine Dré ook de gelegenheid om meer tijd met z’n vader door te brengen, die een aantal weken van de radar was verdwenen vanwege een burn-out. Monique postte verschillende Instagram Stories waarin André te zien was met zijn 5-jarige zoontje, die een mooie speelgoedauto cadeau kreeg. Het lijkt dus dat de twee exen weer goed met elkaar door één deur kunnen en elkaar weer af en toe zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram