Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique is dolblij dat André weer terug is: ‘Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week’

Monique is dolblij dat André weer terug is: ‘Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week’

Monique is dolblij dat André weer terug is: ‘Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week’

Maandag was het zoontje van Monique Westenberg en André Hazes jarig. Er werd groots uitgepakt met een jungle verjaardagsfeest afgelopen weekend. Wie natuurlijk niet mocht ontbreken was vader André Hazes. Die kwam maandag hoogstpersoonlijk langs om een cadeautje te geven aan zijn zoon.  Niet alleen kleine Dré, maar ook ex Monique is heel blij dat André er weer is. 

Monique en André herenigd

In Shownieuws vertelde Anouk Smulders dat ze contact heeft gehad met Monique Westenberg. “Monique vertelde dat ze heel blij zijn dat André weer in Nederland is. Hij is ook meerdere keren langs geweest deze week”, vertelt Anouk. Zo krijgt kleine Dré ook de gelegenheid om meer tijd met z’n vader door te brengen, die een aantal weken van de radar was verdwenen vanwege een burn-out. Monique postte verschillende Instagram Stories waarin André te zien was met zijn 5-jarige zoontje, die een mooie speelgoedauto cadeau kreeg. Het lijkt dus dat de twee exen weer goed met elkaar door één deur kunnen en elkaar weer vaak zien.

André laat zelf weten dat hij niks kwijt wil over de hereniging met zijn ex Monique, zegt Albert Verlinde. “Het enige wat hij er over wil zeggen is dat hij rust wil en zich wil focussen op zijn herstel”, aldus Albert.

Tekst gaat verder onder de foto

Lees ook
Heeft Monique Westenberg een nieuwe vriend op Bonaire? Management reageert op relatiegeruchten

Radiostilte

Wekenlang zagen en hoorden we niks van André, nadat hij had aangekondigd vanwege een burn-out rust te nemen. Tot hij werd gespot op Schiphol toen hij vanuit Spanje terugkwam op Nederlandse bodem. Sindsdien lijkt hij ook weer wat actiever op sociale media, waar hij een foto van Monique likete en weer te zien was op de Instagram van Monique. We zullen de komende maanden nog steeds niet veel van André zien, want hij geeft voorlopig geen interviews en zal ook niet optreden. “André zit in een zware emotionele burn-out en werkt aan zijn herstel. Daar valt ook rust onder, dus ik hoop dat iedereen dat kan respecteren”, zei moeder Rachel Hazes eerder tegen Story.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress