Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique had last van mentale gezondheid na breuk: ‘Mijn lichaam ging tegenwerken’

Monique had last van mentale gezondheid na breuk: ‘Mijn lichaam ging tegenwerken’

Monique had last van mentale gezondheid na breuk: ‘Mijn lichaam ging tegenwerken’

In maart kwam naar buiten dat Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar waren. Voor Monique brak er toen een lastige periode aan. Tijdens een Instagram livestream vertelt Monique openhartig over haar mentale gezondheid.

Mentale gezondheid Monique

Monique Westenberg en André Hazes kwamen na een eerdere breuk weer bij elkaar, maar helaas hield de relatie ook een tweede keer geen stand. Na de breuk had Monique het zwaar en ze vertelt hierover tijdens een Instagram live. Een kijker vraagt hoe de influencer met stress omging. Hierop grapt Monique: “Had ik stress?”.

De influencer had zeker stress, vanwege de breuk, maar ook vanwege het verlies van meerdere dierbaren. “Toen mijn oma, stiefmoeder en hond waren overleden, speelde er ook van alles omheen.” Lichamelijk begon Monique de stress ook te merken. “Ik kreeg pijn, werd benauwder, geen energie en slapen ging slecht. Mijn lichaam ging gewoon helemaal tegenwerken.”

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Omgaan met tegenslag

Ondanks alle tegenslag blijft Monique optimistisch. “Bij mij is het glas nooit halfleeg. Ik heb geen haat. Ik denk alleen maar in liefde”, zegt ze eerlijk. Ook tijdens de zware periode probeerde ze met een positieve blik te blijven kijken en nam een coach in de hand. “Ik ben gelijk begonnen met mentale coaching, omdat ik het niet in m’n eentje kon redden. (…) Ik ben veel gaan bewegen, gaan wandelen met de honden en veel liefde van de mensen om me heen want dat helpt altijd”, legt Monique uit.

Momenteel gaat het gelukkig een stuk beter met Monique. Ze geniet nu met volle teugen van het moederschap, kleine Dré en haar hond. Bekijk de hele livestream hieronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress