Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique haalt via Instagram uit naar Rachel en Roxeanne Hazes

Monique haalt via Instagram uit naar Rachel en Roxeanne Hazes

Monique haalt via Instagram uit naar Rachel en Roxeanne Hazes

Dat de relatie van André Hazes Jr (22) en Monique (38) niet goedgekeurd wordt door Rachel en Roxeanne Hazes, is geen geheim meer. Toch heeft Monique zich nog niet vaak uigesproken over het familieconflict, maar op Instagram plaatst de hoogzwangere blondine nu een wel héél duidelijke hint richting de familie van André.

Verbroken contact
Monique en André hebben ruim twee jaar een relatie, en hun liefde wordt binnenkort bekroond met de komst van een kindje. Eerder liet André al weten dat ze een zoontje verwachten. Deze vreugde kan de zanger echter niet delen met zijn moeder en zus, want sinds zijn relatie met Monique is het contact compleet verbroken. Het grote leeftijdsverschil zouden Rachel en Roxeanne niet kunnen waarderen.

Liefde overwint alles
Op Instagram plaats Monique nu een foto, met daarop een quote over de liefde. De tekst gaat over een stel dat niet bij elkaar mocht zijn, maar nu al 68 jaar gelukkig getrouwd zijn. Als onderschrift schrijft de mommy-to-be bij de foto de Latijnse woorden ‘Amor Omnia Vincit‘, wat ‘liefde overwint alles’ betekent. Het is wel duidelijk dat deze woorden gericht zijn aan Rachel en Roxeanne. Zal de familieband hersteld worden voor de komst van het zoontje van Dré en Monique..?

Bekijk de foto die Monique op Instagram deel de hieronder.

View this post on Instagram

Amor Omnia Vincit

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: