Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Laat Monique met deze ‘foto’ weten dat ze ex André nog steeds steunt?

Laat Monique met deze ‘foto’ weten dat ze ex André nog steeds steunt?

Laat Monique met deze ‘foto’ weten dat ze ex André nog steeds steunt?

Monique Westenberg en André waren tot voor kort verloofd, maar zoals we allemaal wel weten, koos hij toch voor een nieuwe liefde. Met Sarah van Soelen is de zanger inmiddels erg gelukkig.

Maar nu heeft het management van André bekendgemaakt dat hij kampt met een burn-out: het gaat niet lekker met hem.

Schrikken

Daarom neemt hij een pauze van zijn artiestenleven. Het statement van zijn management luidt: ‘André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.’ Ook Monique lijkt geschrokken van het nieuws over haar ex: op Instagram lijkt ze hem – ondanks alles wat er gebeurd is – een hart onder de riem te steken.

In haar Instagram Stories deelt Monique namelijk een rood hart, met een zwart vlak op de achtergrond. Het kan over iets heel anders gaan, maar omdat net bekend is dat Dré voorlopig stopt met zingen… Kan het bijna over niets anders gaan.

Sarah’s escape

Ook met Sarah gaat het momenteel niet heel goed. Sarah’s familie maakte onlangs bekend dat ze in een kliniek in het buitenland verblijft om bij te komen van alles wat ze sinds haar relatie met André heeft meegemaakt. Sommigen denken dat dat niet waar is, en dat ze om andere redenen zo lang in het buitenland verblijft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Vrijgezel Monique laat zich op social media van haar beste kant zien:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Brunopress