Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze in tranen om gemis dochter: ‘Ik vind het echt heel lastig’

Monica Geuze in tranen om gemis dochter: ‘Ik vind het echt heel lastig’

Celebs
Monica Geuze in tranen om gemis dochter: ‘Ik vind het echt heel lastig’

Monica Geuze zit momenteel in het zonnige Italië voor de opnames van Temptation Island: Love or Leave. Door alle corona-maatregelen heeft ze dochtertje Zara-Lizzy thuis moeten laten en dat valt de presentatrice zichtbaar zwaar. 

Traantje gelaten

Voordat de vlogster naar Italië vloog voor de opnames van het nieuwe programma, liet ze aan RTL Boulevard al weten dat haar dochtertje niet mee zou gaan. “Die zou dan ook in quarantaine moeten. Dat ga ik haar gewoon niet aandoen. Oma komt gezellig. Die gaat het hartstikke leuk hebben. Voor ze het weet, ben ik weer terug”, vertelde ze toen. Wel vertelde Monica nog nooit eerder zolang van huis geweest te zijn zonder haar kleine meid. “Ik vind het best wel pittig. Ik denk ook wel dat ik een traantje ga laten als ik het vliegtuig instap. Maar het hoort er nou eenmaal bij…”

Droom die uitkomt

Temptation Island is namelijk één van Monica’s favoriete tv-shows. Dat ze nu de spin-off mag presenteren, is daarom ook een droom die uitkomt. Al laat ze in haar nieuwste vlog weten dat het gemis van haar dochter haar enorm zwaar valt. “Ik heb net Zara-Lizzy weer gesproken en ik moet zeggen dat ik dit zo moeilijk vind”, begint ze. “Toen ik onderweg was van mijn huis naar het vliegveld was ik ook echt alleen maar aan het huilen. En als ik bezig ben dan gaat het wel. Maar als ik zoals nu een moment voor mezelf heb, dan kijk ik filmpjes van d’r en mis ik haar zo enorm erg. Ik vind het echt heel lastig.”

Lees ook
Monica Geuze denkt tóch aan tweede kind met nieuwe liefde: ‘Ik gun hem een kindje samen’

Spin-off

In Temptation Island: Love or Leave luidt de grote vraag niet of de kandidaten de verleiding kunnen weerstaan, maar komen ze naar het zonnige Italië om erachter te komen of ze op dit moment wel met de juiste persoon samen zijn. Daarnaast zijn de verleid(st)ers er niet op uit om relaties kapot te maken en te scoren, maar zitten ook zij in de villa om op zoek te gaan naar ware liefde. Daarmee lijkt Temptation Island: Love or Leave meer op de Amerikaanse variant van het populaire tv-programma en dus minder op de variant dan we in Nederland gewend zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: YouTube, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee