Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monica Geuze openhartig over breuk: ‘Ik schaamde me dat we therapie nodig hadden’

Monica Geuze openhartig over breuk: ‘Ik schaamde me dat we therapie nodig hadden’

Monica Geuze openhartig over breuk: ‘Ik schaamde me dat we therapie nodig hadden’

Vorige week maakten influencer en presentatrice Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk bekend na drie jaar uit elkaar te gaan. In haar wekelijkse vlog op YouTube is ze openhartig over de breuk. Ze onthult onder meer dat zij en Lars, ouders van de 1-jarige Zara-Lizzy, hebben geprobeerd om hun relatie te redden door in therapie te gaan.

Verhuisplannen

In de vlog licht Geuze het besluit toe om de relatie met haar voetballer te beëindigen: “Mensen verbaasden zich erover dat ik in mijn vlogs vertelde dat we bezig waren met een nieuw huis en dat vorige week dan toch het nieuws kwam van onze break-up. Dat huis was echt fantastisch, maar wel twee keer zo duur als waar we nu in wonen. In zo’n proces ga je ook nadenken over de risico’s en je relatie. Het ging al langere tijd niet zo lekker tussen ons en dit was wel een eyeopener. Het huis was eigenlijk te mooi om waar te zijn.”

‘Zwaar eerste jaar als ouders mag niet onderschat worden’

De huizenjacht leidde volgens Geuze ook af van de problemen binnen haar relatie: “Bij het besluit om uit elkaar te gaan, zijn we niet over een nacht ijs gegaan. Ook omdat we samen een dochtertje hebben. Het allerfijnste is om samen met z’n drieën wakker te worden en leuke dingen te doen, en daar zet je nu een streep doorheen. Maar het eerste jaar als ouders is ontzettend zwaar: dat mag niet onderschat worden. Er waren al wat dingetjes in onze relatie en op een gegeven moment raakten we een vibe waar we moeilijk uit kwamen.”

Schaamte voor relatietherapie

Relatietherapie mocht volgens Geuze niet baten: “In januari zijn we in therapie gegaan. Onze dochter was toen zes maanden dus ik schaamde me dat we dat nodig hadden. Het hielp ons wel, maar al snel vervielen we in oude patronen. We maakten elkaar niet meer gelukkig. Dan is het beter om uit elkaar te gaan.”

‘Het is heel emotioneel’

Lars en Monica hebben volgens de vlogger absoluut geen hekel aan elkaar en wonen tot het eind van het jaar nog gedeeltelijk samen: “Het is allemaal heel emotioneel en het heeft tijd nodig. Dit had ik anderhalf jaar geleden natuurlijk ook nooit gedacht. Het belangrijkste voor ons kind is denk ik dat we als ouders, ondanks het feit dat we uit elkaar zijn, toch goed met elkaar blijven omgaan en samen leuke dingen blijven doen.”

Lees ook
Monica Geuze en ‘grote liefde’ zetten ‘couple tattoo’

Gezin

De vlogger, die eerder een relatie had met Lil’ Kleine, had sinds 2016 een relatie met de 28-jarige voetballer van Sparta Rotterdam. In december 2017 kondigden ze aan samen een kind te krijgen, dat geboren werd in juli 2018 en de naam Zara-Lizzy kreeg. Veldwijk was al vader van een zoon: Mason.

Bekijk het fragment in onderstaande vlog vanaf minuut 12.13:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Hollandse Hoogte