Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vertrouwen Monica Geuze ernstig geschaad nadat ‘vriend’ foto’s van dochtertje lekt: ‘Echt walgelijk’

Vertrouwen Monica Geuze ernstig geschaad nadat ‘vriend’ foto’s van dochtertje lekt: ‘Echt walgelijk’

Celebs
Vertrouwen Monica Geuze ernstig geschaad nadat ‘vriend’ foto’s van dochtertje lekt: ‘Echt walgelijk’

Sinds een jaar houdt Monica Geuze (25) haar dochter bewust uit beeld; alleen haar inner circle houdt ze via een afgeschermd Instagramaccount op de hoogte van Zara-Lizzy’s avonturen. Nu lijkt het erop dat een volger van dat profiel – en dús een bekende van de vlogger – aan de haal is gegaan met de privéfoto’s van het tweejarige meisje en deze heeft verspreid. Monica is woedend, maar bij wie ze precies verhaal moet halen, weet ze helaas nog niet.

Monica Geuze boos om gelekte foto’s dochter

Ongeveer een jaar geleden besloot Monica een afgeschermd account te maken op Instagram, waarop ze privébeelden deelde van haar dochter. Dat leek een tijd goed te gaan, tot de vlogger op een gegeven moment opmerkelijke berichtjes ontving. Hierin lieten mensen weten dat iemand de privéfoto’s van Zara-Lizzy had verspreid op sociale media. “Ik vind dit echt walgelijk”, laat ze weten via haar Instagram Stories.

Walgelijk

In de inmiddels verwijderde stories laat ze weten: “Zo kwalijk vind ik dit. Dat er iemand in die kleine groep die haar ‘mag’ volgen, screenshots maakt en foto’s verspreidt, vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt dat nu dus absoluut niet.”

Gouden tip

Daar laat de blondine het niet bij zitten: Monica wil tot op de bodem uitzoeken wie er achter het verspreiden van de foto’s zit. Om die reden looft ze zelfs een beloning uit voor de persoon met de gouden tip. “Of die persoon moet uiteraard de ballen hebben om mij te laten weten hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

Stories verwijderd

Toch denkt ze dat de kans klein is dat de ‘dader’ zich bij haar komt melden. “Het feit dat er ook een naam is weggekrast in het screenshot geeft mij het gevoel dat diegene weet dat dit niet de bedoeling is en dat hij zo niet is te traceren en dat vind ik bijzonder kwalijk. Als ik zie hoe snel zoiets zich verspreidt, ben ik ook erg benieuwd hoe snel het lukt om te achterhalen via wie dit komt”, sluit ze haar bericht af. Opmerkelijk detail: kort daarna zijn de stories verwijderd.

Lees ook
Monica Geuze in tranen om gemis dochter: ‘Ik vind het echt heel lastig’

Twee jaar

Monica verwelkomde in 2018 samen met ex-vriend Lars Veldwijk dochter Zara-Lizzy. Afgelopen zomer mocht Zara-Lizzy alweer twee kaarsjes uitblazen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gelukkig valt er ook nog genoeg te lachen❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee