Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeilijke dag voor André Hazes Junior

Moeilijke dag voor André Hazes Junior

Moeilijke dag voor André Hazes Junior

Volkszanger André Hazes zou vandaag 65 jaar zijn geworden, in september van dit jaar is het twaalf jaar geleden dat de zanger overleed. Speciaal daarom staat RTL Late Night vanavond uitgebreid stil bij het leven van Hazes, maar André Junior zal niet bij de herdenking aanwezig zijn.

De aanstaande vader deelde eerder dit emotionele bericht op Instagram:

André Hazes Jr. is sinds vorig jaar gebrouilleerd met zijn zus Roxanne en moeder Rachel. De ruzie zou ontstaan zijn toen Hazes Jr. (22) een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique, die inmiddels zwanger is van hun zoontje. Hazes Junior, of Dré, zei eerder al niet te weten waar het precies mis is gegaan. ‘Je hoopt dat je moeder trots is op de vriendin met wie je thuiskomt. In het begin was het een heel moeilijke situatie voor mij (…), maar dan komt er een moment dat je boos wordt. Ik wil mijn leven er ook niet meer door laten beïnvloeden.’

André Hazes III

Vorige week sprak Hazes Jr. volgens de Telegraaf nog de hoop uit dat het allemaal wel goed komt als zijn zoontje, André Hazes III, over een maand of vier ter wereld komt.

Naar het eerbetoon van vanavond gaat de zanger in ieder geval niet. Roxeanne Hazes, platenbaas Kees de Koning en Andrés producer John van de Ven schuiven wel aan bij presentator Humberto Tan. Douwe Bob en Guus Meeuwis treden op met hun favoriete Hazes-nummer.

 

 

Lees ook: