Je bent hier: Home > Celebs > Moedermaffia laat niets over van Meghan Markle: ‘Schande’

Moedermaffia laat niets over van Meghan Markle: ‘Schande’

Celebs
Moedermaffia laat niets over van Meghan Markle: ‘Schande’

Deze week nam Meghan Markle de kleine Archie mee op stap. Samen met schoonzus Kate en haar kids bezocht ze de polowedstrijd van prins Harry, maar helaas heeft dit gezellige uitstapje een vervelende nasmaak gekregen.

De kersverse moeder kan rekenen op bakken kritiek wanneer ze haar baby meeneemt om papa Harry aan te moedigen. Ze draagt het jochie op haar arm, wat al de eerste reden is voor negatieve reacties. “Meghan ziet eruit alsof ze de baby elk moment kan laten vallen”, luidt een van de reacties. Iemand anders schrijft: “Meghan weet niet eens hoe ze haar eigen baby moet dragen! Schande.”

Zonnebrand

Maar daar houdt het niet op. Volgens de moedermaffia is het mannetje namelijk ook niet voldoende beschermd tegen de zon. “Hij is nog zo jong, zonnebrandcrème is niet genoeg”, is te lezen. En de ontbrekende sokjes kunnen volgens sommige volgers ook echt niet.

Lees ook
Zó mooi: dit kreeg Meghan van Harry voor hun huwelijksjubileum

Positief geluid

Gelukkig is er niet alleen maar kritiek. Een fan merkt op: “Het zal haar thuis vast prima afgaan, maar nu wil ze waarschijnlijk haar baby beschermen tegen de camera’s en alle meningen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daily Mail (@dailymail) op

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee