Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moederleven Kim Feenstra gaat niet over rozen: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Moederleven Kim Feenstra gaat niet over rozen: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Moederleven Kim Feenstra gaat niet over rozen: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Haar wilde haren is model Kim Feenstra wel kwijt nu ze zoontje Brooklyn heeft. Na de zoveelste slapeloze nacht post Kim een eerlijke foto op Instagram over haar struggles als moeder.

Mom life is zwaar

Kim Feenstra is in haar nieuwe Instagram post openhartig over haar mom life. Ze postte een selfie van haar en d’r kleine mannetje met een uitgebreid verhaal over haar zondagochtend. Wanneer zoontje Brooklyn ’s nachts wakker wordt, neemt ze hem lekker mee haar bed in waar hij gelijk in slaap valt. Een paar uur later maakt Brooklyn haar wakker met een vieze poepluier. Hij is een echt ‘poepiemonster’, zegt ze lachend. Kim vindt het best een worsteling om een baby van bijna 1 jaar te verschonen en ze vertelt uitgebreid over het hele proces. Helaas kunnen alle kleren en beddengoed allemaal in de was, want alles zit onder de ‘bah bah’. Nadat alles verschoont en poep-vrij is, vallen ze samen weer in slaap.

Helaas voor Kim wordt ze een paar uur later weer opgewekt en hoort ze haar zoontje overgeven. “Ik zit onder de kots, ik voel het in mijn haar, gezicht en ja, het bed is ook nat”, vertelt ze in geuren en kleuren op Instagram. Kim probeert in dit soort situaties rustig en positief te blijven, maar dat is lang niet altijd makkelijk met zo’n nacht. “Ik heb hier verdorie zo geen zin in”, zegt ze heel eerlijk.

Lees ook
Bettina Holwerda deelt eerlijke kolf-foto: ‘Ik had XL tepels’

Alles gaat mis

Kim vertelt openhartig over alles wat er die zondagochtend allemaal verkeerd gaat, want het houdt niet op. Terwijl Kim bezig is met een tweede schoonmaaksessie, moet ze haar zoontje goed in de gaten houden. Hij kruipt enthousiast over het bed en voordat Kim het kan voorkomen, glijdt hij van het bed op de grond. Ze troost haar huilende zoontje in haar armen, terwijl ze zelf nog helemaal onder de kots zit. Tot overmaat van ramp stoot ze ook nog haar teen aan een koffer en lijkt de ellende compleet. Een lastig begin van de zondag, maar het hoort er allemaal bij. En haar kleine ‘poepiemonster’ heeft ze al gauw vergeven als ze hem lief hoort brabbelen in zijn box, vertelt ze aan het einde van haar post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Brond: Instagram | Beeld: BrunoPress