Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeder van ‘MAFS’-deelnemer Astrid is de eerste die experts bedankt: ‘Het is mijn dochter en ik ben zo blij’

Moeder van ‘MAFS’-deelnemer Astrid is de eerste die experts bedankt: ‘Het is mijn dochter en ik ben zo blij’

Moeder van ‘MAFS’-deelnemer Astrid is de eerste die experts bedankt: ‘Het is mijn dochter en ik ben zo blij’

Gisteravond was er weer een gloednieuwe aflevering van Married at First Sight te zien. De publieksfavorieten Astrid en Sander zijn eindelijk getrouwd en ze waren zeker niet teleurgesteld in hun match. Ze klikten zo goed dat zelfs de moeder van Astrid de experts met een knuffel wilde bedanken.

Astrid en Sander

Voor Astrid en Sander was de grote dag aangebroken. Wat de mooiste dag van hun leven zou worden, was nu eindelijk gebeurd. De 65-jarige Sander had niet verwacht dat die nog op deze leeftijd zou gaan trouwen, maar de leeftijd maakte hem op dat moment niets uit. Tranen schoten in zijn ogen toen hij de vrolijke Astrid zag aankomen en ze omhelsden elkaar onmiddellijk toen ze voor elkaar stonden. Niet veel later gaven ze elkaar het ja-woord zonder enige twijfel.

“Wees zuinig op d’r, hè”, zei de moeder van Astrid tegen Sander. Ook zij moest een traantje wegpinken en keek met volle trots naar haar dochter. Ze was zo blij dat ze na de plechtigheid even een bedankje moest geven aan de experts. “Dankjewel voor alles, voor de mensen… die lief zijn voor mijn dochter. Het is mijn dochter en ik ben zo blij. Ik weet niet meer wat ik moet zeggen, het is goed zo. Ik hoop dat ze hartstikke gelukkig zijn”, zegt Astrids moeder in tranen. Het is voor het eerst dat de experts expliciet bedankt worden in MAFS.

Rowan en Astleigh

Het tweede koppel, Rowan en Astleigh, proberen zich voor te bereiden voor de bruiloft. “Misschien is deze deur wel de toegang naar een hele nieuwe fase in mijn leven”, zegt Rowan. Het is al bijna tijd voor hun grote dag.

Lees ook
Kijkers zijn vol lof over Gordon in ‘Down the Road’: ‘Hoe hij met kwetsbare mensen omgaat is echt geweldig’

Arjan en Maurice

In de tweede aflevering wordt ook het derde koppel geïntroduceerd. Arjan en Maurice gaan trouwen zonder elkaar eerst gezien te hebben. Maurice komt uit Rotterdam en is helemaal klaar voor de liefde. Arjan is een bloemist en ook hij is helemaal klaar voor huisje, boompje, beestje. “Ik zoek in een relatie eigenlijk gewoon een maatje. Dat je gewoon elkaar mag erkennen voor het feit dat je bij elkaar wil zijn. Dat lijkt me ontzettend leuk om weer mee te maken. Ik hoef geen invulling, ik heb het prima. Maar samen ben je wel veel leuker en beter”, vertelt hij.

Twitter

Door de spontane en lieve reactie van de moeder van Astrid gaat Twitter helemaal los. Het is de eerste ‘dankjewel’ voor de experts van ‘MAFS’ in de geschiedenis.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still Videoland