Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moeder Selena Gomez niet blij met relatie The Weeknd

Moeder Selena Gomez niet blij met relatie The Weeknd

Celebs
Moeder Selena Gomez niet blij met relatie The Weeknd

Het begint er steeds meer op te lijken dat Selena Gomez en The Weeknd écht een setje zijn. De twee worden steeds vaker samen gespot, waar niet iedereen blij mee is. Fans van Bella Hadid – het ex-liefje van de zanger – kunnen de liefde van de twee totaal niet waarderen. Maar ook de bloedeigen moeder van Selena keurt de relatie van haar dochter af. Oei…

Dirty songteksten
Life & Style bericht dat Mandy Teefey, de moeder van Selena Gomez, niet achter de nieuwe relatie van haar dochter staat. Teefey zou haar dochter volgens bronnen liever met een andere jongen aan haar zijde zien. “Mandy heeft de dirty en drugsgerelateerde songteksten van zijn tracks gehoord en keurt het dan ook niet goed dat Selena met hem omgaat”.

Slechte invloed
Ze zou de relatie zelfs zodanig afkeuren, dat ze Selena aangeraden zou hebben om een punt achter de relatie met Abel – de echte naam van de zanger – te zetten. Selena Gomez bracht afgelopen jaar langere tijd door in een rehab, om haar leven weer op de rit te krijgen. En precies daarom vindt haar moeder de keuze voor Abel niet de juiste. “Mandy heeft hem ontmoet en ze vind hem geen onaardige jongen, maar ze is van mening dat hij geen goede invloed heeft op haar dochter”, aldus een bron.

Wat vind jij? Zijn Selena en Abel een match?

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee