Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít is hoe de moeder van Monique Westenberg eruit ziet

Dít is hoe de moeder van Monique Westenberg eruit ziet

Dít is hoe de moeder van Monique Westenberg eruit ziet

Hoewel de meeste mensen speciaal op Moederdag hun moeder in het zonnetje zetten, doet Monique Westenberg dat het liefst iedere dag. Dat is dan ook goed te zien als je naar Monique haar social media kijkt. Op Instagram post ze regelmatig een kiekje van haar prachtige moeder.  

Moeder Monique Westenberg

Monique heeft een pittige tijd achter de rug. Gelukkig is haar mama er altijd voor haar geweest. Regelmatig schittert de moeder van Monique dan ook op social media. Onder de foto’s met haar moeder, reageren volgers dan ook vol lof. “Wat heb je toch een prachtige mama”, wordt er regelmatig opgemerkt.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Verbroken verloving

Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk en ook met zijn schoonvader en schoonmoeder, heeft hij een goede band.

Sterk houden

De relatiebreuk kwam voor velen als donderslag bij heldere hemel, óók voor Monique zelf. De zanger claimt dat het al langer rommelde in hun relatie. Vrijwel direct na de breuk, stortte André zich in een nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25). Hoewel dit ongetwijfeld pijnlijk moet zijn om te zien, houdt Monique zich sterk. Ze kan ook nog door een deur met haar ex: ze zien elkaar nog geregeld voor hun zoontje André junior.

Lees ook:
Monique Westenberg doet boekje open over therapie en sneert naar ex André

Powervrouw

Na de breuk nam Monique even een moment voor zichzelf en laste ze een korte socialmediapauze in. Toch pakte ze de draad weer op. Op de kiekjes die ze de laatste tijd plaatst ziet ze er stralend uit. Dat valt ook haar fans op. “Zo knap dat je gewoon blijft stralen ondanks alle shit die je al hebt moeten doorstaan… powervrouw!”, schrijft een van haar volgers. “Fijn dat je zoveel kracht, energie en liefde van die kleine jongen krijgt, dat is onvoorwaardelijk,” reageert een andere fan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress