Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! Moeder en zus Miley Cyrus krijgen eigen realityshow

Wat?! Moeder en zus Miley Cyrus krijgen eigen realityshow

Wat?! Moeder en zus Miley Cyrus krijgen eigen realityshow

Miley Cyrus kent iedereen, en ook haar vader Billy Ray Cyrus ken je misschien nog van zijn ene hitsingle Achy Breaky Heart. Moeder Tish en zus Brandi willen nu ook meegenieten van Miley’s plekje in de spotlights en krijgen daarom een eigen realityshow. Beide dames zullen zodoende in Nashville enkele huizen een make-over geven.

De 29-jarige Brandi en haar 57-jarige moeder zijn binnenkort te zien in hun eigen realityshow Cyrus vs Cyrus. Hierin krijgen beide dames de opdracht om een bestaand huis een volledige make-over te geven aan de binnenkant, en ze strijden telkens voor de eerste plaats. ‘Tish en Brandi hebben een prachtige, grappige, moderne moeder-dochterrelatie die heel herkenbaar is,’ zegt een woordvoerder. ‘Ze zijn even getalenteerde ontwerpers, maar met zeer verschillende esthetiek, dus het zal voor de fans heel interessant zijn om beide dames een huis te zien transformeren.’

In hun nieuwe show zullen Tish en Brandi tegen elkaar strijden om telkens nieuwe klanten te winnen. Vervolgens geven ze hun huis een grondige make-over. De klanten mogen telkens kiezen uit enkele voorbeelden van interieurs en dus eigenlijk ook een beetje hun eigen smaak doordrukken. In Amerika kwam er al commentaar op het programma omdat het té veel zou lijken op het programma Brother Vs Brother, waarin broers Jonathan en Drew Scott ook huizen transformeren en tegen elkaar strijden om de eerste plaats.

TFW your team is 3-0 in the first round of #NBAplayoffs 💫 #teamCAVS #ALLIN216 /// edit: MAKE THAT 4-0 💰💰

Een foto die is geplaatst door Brandi Cyrus (@brandicyrus) op

Lees ook: