Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: de moeder van radio-dj Coen Swijnenberg is overleden

Verdrietig nieuws: de moeder van radio-dj Coen Swijnenberg is overleden

Verdrietig nieuws: de moeder van radio-dj Coen Swijnenberg is overleden

Verdrietig nieuws: de moeder van Coen Swijnenberg is afgelopen week overleden, zo maakte de Radio 538-dj zondag bekend op zijn Instagram. In een lang bericht en met een serie aan mooie foto’s staat hij stil bij haar overlijden.

Moeder Coen Swijnenberg overleden

“Haar dood kwam niet onverwacht en toch werd ik er door overvallen”, schrijft de 41-jarige Swijnenberg. “Wat een onbeschrijfelijk groot gevoel van leegte.” Swijnenbergs moeder was eerder al genezen van borstkanker, “maar die rotziekte kwam terug”, aldus de radio-dj. De moeder van Swijnenberg voedde hem en zijn zus na de scheiding van haar man “grotendeels alleen” op. Dat deed ze volgens de Radio 538-dj “met ongekend veel liefde en geborgenheid. Als wij het maar goed hadden.”

Altijd dankbaar

Het was zijn moeder die Swijnenbergs liefde voor radio herkende en ervoor zorgde dat hij op zijn veertiende bij de lokale omroep langs mocht komen. Hij is haar daar dan ook nog altijd dankbaar voor. “Mama die me jarenlang al die uren naar de studio liet gaan om te doen waar ik zo gelukkig van werd, mama die besloot om een dag eerder terug te komen van vakantie omdat ik m’n radioprogramma niet kon missen, en mama die tot vorige week nog vroeg hoe de uitzending was geweest.”

Lees ook
Heftig: zwangere Bibi Breijman opgenomen in het ziekenhuis

Loslaten

“Donderdag was ik niet op de radio”, vervolgt Swijnenberg. “Op dat moment hielden we m’n dappere moeder voor de laatste keer vast. Ze moest loslaten, ze kón loslaten. Geen pijn meer, eindelijk rust. Wat ga ik haar ongelooflijk missen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram