Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít model loopt dit jaar de Victoria’s Secret Fashionshow!

Dít model loopt dit jaar de Victoria’s Secret Fashionshow!

Dít model loopt dit jaar de Victoria’s Secret Fashionshow!

Het duurt nog maar heel even, en we kunnen ons weer vergapen aan de pracht en praal van de Victoria’s Secret Fashionshow. De mooiste modellen sieren de catwalk in de mooiste en meest bijzondere lingerie, om over de optredens van de grote artiesten tussendoor maar te zwijgen. En zojuist maakte Bella Hadid bekend dat zij dit jaar mee zal lopen in de show!

19 jaar
De 19-jarige Bella deed vorig jaar ook al een casting voor de geliefde Victoria’s Secret Fashionshow, maar kwam niet door de keuring heen. Haar zus Gigi liep dat jaar wél mee. Maar na een jaar hard aan de weg timmeren als model, mag Bella dit jaar zich wel tussen de bekende Angels wanen op de glitter catwalk in Londen!

Beauty’s
Naast Bella loopt dit jaar ook model Zuri Tibby mee in de show. Natuurlijk zijn alle andere vaste Angels ook weer te bewonderen op de catwalk: Barbara Fialho, Bridget Malcolm, Devon Windsor, Kelly Gale, Cindy Bruna en Constance Jablonski. De castings zijn nog in volle gang, dus we zijn ontzettend benieuwd welke namen er nog meer aan deze bewonderenswaardige lijst van beauty’s worden toegevoegd!

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: