Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Modeblogger Chiara Ferragni is verloofd en dít is de ring!

Modeblogger Chiara Ferragni is verloofd en dít is de ring!

Celebs
Modeblogger Chiara Ferragni is verloofd en dít is de ring!

Modeblogger en ontwerper Chiara Ferragni vierde afgelopen weekend op extravagante wijze haar dertigste verjaardag. Het tofste cadeau dat ze kreeg? Het huwelijksaanzoek van haar Italiaanse vriend, rapper Fedez (27), tijdens zijn concert in Verona.

Lees ook: Mensen met deze naam hebben het meeste kans om te trouwen in 2017

Succesformule
Chiara Ferragni richtte in 2009 de modeblog The Blonde Salad op. Slechts twee jaar laten werd ze door Teen Vogue Blogger Of The Moment genoemd en een glansrijke carrière volgde. Sindsdien heeft de blondine een schoenenlijn en een kledingcollectie, sierde ze meerdere covers van toonaangevende modebladen en heeft ze al twee keer aan Harvard University een gastcollege gegeven over ondernemerschap.

Love story
Momenteel woont Chiara in Los Angeles. Ze heeft sinds zomer vorig jaar een langeafstandsrelatie met de succesvolle Italiaanse rapper Fedez. De twee posten continu verliefde kiekjes op Instagram en hebben samen een tattoo laten zetten. Hun koosnaampje? Ravioli. Vinden wij stiekem best schattig.

Aanzoek
Chiara was met dertig vrienden aanwezig bij het concert van Fedez. Aan het eind van de show werd Chiara aan de hand van een klein meisje naar het podium begeleid, waar ze een video te zien kreeg met allemaal liefdevolle momenten van haar relatie. Daarna zong de rapper een speciaal voor Chiara geschreven nummer, waarna hij onder het toeziend ook van duizenden fans op één knie ging.

She said yes! Bekijk het aanzoek én de ring hieronder. Zwijmel…

Bron: Instagram, wwd.com, Youtube

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee