Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mischa Barton opgenomen in het ziekenhuis

Mischa Barton opgenomen in het ziekenhuis

Mischa Barton opgenomen in het ziekenhuis

Actrice Mischa Barton is opgenomen in het ziekenhuis, om mentaal onderzocht te worden. De opname is vrijwillig en tot stand gekomen naar aanleiding van een incident, waarin ze schreeuwend in haar tuin en in de war gevonden werd. Dit meldt Daily Mail.

Verward
De krant zond een aantal foto’s de wereld in, waarop Mischa een verwarde indruk maakt. Op de foto’s is te zien hoe ze over het hek van haar tuin in West-Hollywood hangt, slechts gehuld in een dunne sweater.

Einde van de wereld
De O.C.-actrice zou allerlei dingen hebben geroepen over Ziggy Stardust. Ook zou ze geschreeuwd hebben dat het einde van de wereld nabij is en dat haar moeder een heks is. Hierna is de politie ingeschakeld door buren. Ook haar vrienden zouden achter de opname staan, aangezien de blondine al langer tijd een verwarde indruk zou maken. Ze waren bang dat ze ‘mogelijk een overdosis zou nemen of ergens af zou springen.’

Tweede opname
Het is niet de eerste keer dat de actice opgenomen is wegens mentale gezondheidsproblemen. In 2009 belande ze ook al in het ziekenhuis, aangezien ze worstelde met mentale problemen en mogelijk suïdaal zou zijn. Toch leek het de laatste tijd een stuk beter te gaan met Mischa, aangezien ze weer out and about gespot werd en haar gezicht liet zien op allerlei premières en evenementen.

We hopen van harte dat het gauw weer goed zal gaan met Mischa!

Last night at @TOMENYC #Swarovski dinner in #LaLaLand 💙

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on

 

Double Vision #LadyInRed @joyrideesq @joyrideesq #esquirenetwork #JoyRide

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on

 

Bron: ELLE, Daily Mail.

Lees ook: