Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi: Miljuschka steunt haar moeder met bijzondere, niét eerder vertoonde foto’s van vroeger

Mooi: Miljuschka steunt haar moeder met bijzondere, niét eerder vertoonde foto’s van vroeger

Celebs
Mooi: Miljuschka steunt haar moeder met bijzondere, niét eerder vertoonde foto’s van vroeger

Miljuschka Witzenhausen (35) is maar wat trots op haar moeder Astrid (54). De zus van Willem Holleeder schreef al meerdere boeken over het leven met haar criminele broer en is nu voor de derde keer genomineerd voor de NS publieksprijs.

Miljuschka’s moeder

Omdat Astrid zelf geen campagne kan voeren, besluit de tv-kok het voortouw te nemen. “Ik heb het volgende bedacht. Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail info@miljuschka.com een vraag stellen aan mijn moeder. Die ik dan samen met haar op mijn kanaal zal beantwoorden”, schrijft ze op Instagram. Hierbij plaats ze wat kiekjes uit de oude doos, waarvan sommige nog nooit eerder gedeeld zijn.

De tekst gaat verder onder de fotoreeks.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WIN WIN WIN!! La Mama is voor de derde keer genomineerd voor de @ns_publieksprijs Aangezien ze zelf geen campagne kan voeren doe ik het voor haar. Ik heb het volgende bedacht. Via mijn stories kan je vandaag en de komende dagen via mijn mail info@miljuschka.com een vraag stellen aan mijn moeder. Die ik dan samen met haar op mijn kanaal zal beantwoorden. In het totaal kies ik 10 vragen uit. Om uit gekozen te worden moet je 1 ding doen namelijk op haar stemmen en een goede vraag stellen. Daarnaast krijgt iedereen in deze top 10 de gesigneerde trilogie opgestuurd. Dus breng je stem uit en stuur het bewijs door met een vraag naar info@miljuschka.com of stel m via mijn stories en post een screenshot van jouw stem tag mij @miljuschka erin. Deze actie loopt tot 18 november😘

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Ondergedoken

Miljuschka’s moeder Astrid is al jaren ondergedoken, uit angst voor wraak van haar broer. Ook Miljuschka is altijd op haar hoede; voor haar leven wordt eveneens gevreesd. Dat het er nu op lijkt dat Willem Holleeder voor de rest van zijn leven achter slot en grendel blijft, helpt echter niks. “Nee. Onze situatie is niks veranderd”, geeft de presentatrice toe in een interview met Beau Monde.

Geen straf

De quarantainetijd was dan ook niet heftig voor de presentatrice. “Ik leef mijn leven anders dan andere mensen en voor mij voelt het niet als een straf, want ik ben gewend aan dit leven.” Voor moeder Astrid is er al helemaal niks veranderd. “Quarantaine is voor heel veel mensen een hele opgave, maar mijn moeder leeft er al een paar jaar in, om het zo maar te zeggen.”

Lees ook
Miljuschka over pittige ‘kraamtijd’: ‘Als ik net op het punt sta om weer toe te geven, belt ze aan…’

Huidig contact

Omdat Miljuschka’s moeder voor haar eigen veiligheid een zo anoniem mogelijk leven moet leiden, wil ze ook niet veel kwijt over hun huidige contact. “Daar ga ik niet te veel op in. Mijn moeder en ik zijn ons hele leven lang al samen geweest en dat zal altijd zo blijven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Esmee Franken voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee