Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka Witzenhausen brengt ode aan haar moeder met kiekje uit de oude doos

Miljuschka Witzenhausen brengt ode aan haar moeder met kiekje uit de oude doos

Celebs
Miljuschka Witzenhausen brengt ode aan haar moeder met kiekje uit de oude doos

Miljuschka Witzenhausen is groot gebracht door een sterke moeder die ze op Internationale Vrouwendag extra in het zonnetje wil zetten. Dat doet de Flair-columniste en tv-chef met een foto van vroeger.

“Ik ben opgevoed door sterke vrouwen”, begint Miljuschka bij het kiekje. “De mooiste les die ze me hebben meegegeven is: vergeet niet te genieten van de kleine dingen die er echt toe doen en probeer open te staan voor liefde.” Ze vervolgt: “Dit was zo’n moment. Gewoon een knuffel tussen moeder en dochter. Kleine, normale, dagelijkse dingen doen ertoe om grote bergen te verzetten.”

Lees ook
Column Miljuschka: ‘Het is de nachtmerrie van iedere moeder’

Respect

De volgers van Miljuschka benadrukken nog eens hoe sterk Astrid Holleeder, de moeder van het 24Kitchen-boegbeeld, is. “Jouw moeder is inderdaad een superkrachtige vrouw, op basis van wat ik zo uit de media haal. Echt een vrouw met ballen”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Diep respect voor jou en je moeder. Een moeder om trots op te zijn.”

Hetzelfde gebleven

Ook valt het haar fans op dat Miljuschka niet ouder lijkt te zijn geworden. Zo wordt er gereageerd dat ze “geen spat veranderd” is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee