Je bent hier: Home > Celebs > Zien: Miljuschka Witzenhausen openhartig over epilepsie dochter

Zien: Miljuschka Witzenhausen openhartig over epilepsie dochter

Celebs
Zien: Miljuschka Witzenhausen openhartig over epilepsie dochter

Miljuschka Witzenhausen laat op social media heus niet alleen maar de mooie kanten van het leven zien. Haar dochtertje heeft epilepsie en moet daarom geregeld opgenomen worden in het ziekenhuis voor testen.

De presentatrice deelt een foto samen met de 7-jarige Felina en schrijft: “M’n dappere meisje. Ze doet keer op keer zonder zeuren alle tests en onderzoeken.” Het valt Miljuschka dan ook nog altijd zwaar, zeker omdat epilepsie een zoektocht blijft naar antwoorden. “We zitten nu 4 dagen intern.”

Dankbaar

Toch is de tv-kok ook dankbaar dat ze op deze plek lotgenoten kan spreken. “Ouders van kids met dezelfde aandoening, meisje van 20 die ook op haar vierde de eerste aanval kreeg en een leger aan medici. Het geeft een klankbord en ergens ook steun #epilepsie.”

Lees ook
Miljuschka: ‘We eindigden in een smerig kamertje en achteraf zaten we onder de blauwe plekken’

Twee kinderen

Miljuschka kreeg samen met haar ex Tycho twee kinderen: dochtertje Felina en zoontje Rembrandt. Na een relatie van zeven jaar gingen de twee uit elkaar en de presentatrice heeft ondertussen haar liefdesgeluk alweer enige tijd gevonden bij Philip.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee