Je bent hier: Home > Celebs > Miljuschka brengt emotionele ode aan moeder na veroordeling Holleeder

Miljuschka brengt emotionele ode aan moeder na veroordeling Holleeder

Celebs
Miljuschka brengt emotionele ode aan moeder na veroordeling Holleeder

Gisteren werd Willem Holleeder veroordeeld tot levenslang. Een hele opluchting, niet alleen voor de zussen Sonja en Astrid, maar ook voor naaste Miljuschka Witzenhausen.

Daarom brengt ze op social media een emotioneel eerbetoon aan haar moeder Astrid. “Lieve mama”, schrijft de presentatrice bij de foto van hen samen. “Zij aan zij met jou. Zo is het altijd geweest. We stonden er samen voor en hebben het samen gered. Zij aan zij met jou. Ik wens voor altijd. Ik wil je nooit hoeven missen. Ik respecteer al je beslissingen en bewonder je kracht om door te gaan.”

IJzeren discipline

Miljuschka gaat verder: “Kun je geen advocaat meer zijn, dan word je gewoon schrijfster. Je laat me zien dat alles mogelijk is, zelfs als je niet naar buiten kunt. Met een ijzeren discipline heb je je ertoe gezet, met ons te delen, hoe jouw/ons leven eruit ziet, als je zo’n levensveranderende stap zet. Omdat je vond dat jouw lezers daar recht op hebben. Ze hebben je vanaf het begin gevolgd en hebben ook recht op een afloop.”

Lees ook
Miljuschka: ‘Het evenbeeld van mijn moeder dat me aankijkt in de spiegel, is schokkend’

Dood op de loer

“Een goede afloop, een keuze voor het leven, ook al ligt de dood op de loer. Ik hou van jou, mama”, eindigt de Flair-columniste. Ook Astrid benadrukte in een eerder interview dat de weg naar de uitspraak toe hels was. “Maar hier deden we het voor”, aldus de zus van Willem Holleeder. “We zijn door mijn broer en zijn advocaten als leugenaars en fantasten afgeschilderd en zouden berekenend zijn, maar de rechters hebben dat verweer met de grond gelijk gemaakt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mama, Zij aan zij met jou. Zo is het altijd geweest. We stonden er samen voor en hebben het samen gered. Zij aan zij met jou. Ik wens voor altijd. Ik wil je nooit hoeven missen. Ik respecteer al je beslissingen en bewonder je kracht om door te gaan. Kun je geen advocaat meer zijn dan wordt je gewoon schrijfster. Je laat me zien dat alles mogelijk is, zelfs als je niet naar buiten kunt. Met een ijzere discipline heb je je er toe gezet, met ons te delen, hoe jouw/ons leven eruit ziet, als je zo’n levensveranderende stap zet. Omdat je vond dat jouw lezers daar recht op hebben. Ze hebben je vanaf het begin gevolgd en hebben ook recht op een afloop. Een goede afloop, een keuze voor het leven, ook al ligt de dood op de loer. Ik hou van jou, mama❤️

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee