Je bent hier: Home > Celebs > Flink schrikken: Miljuschka Witzenhausen en dochter met spoed naar het ziekenhuis

Flink schrikken: Miljuschka Witzenhausen en dochter met spoed naar het ziekenhuis

Celebs
Flink schrikken: Miljuschka Witzenhausen en dochter met spoed naar het ziekenhuis

De schrik moet er flink in hebben gezeten bij Miljuschka Witzenhausen (34) en haar gezin. Haar dochter Felina (7) lijdt al jaren aan epilepsie en werd woensdagochtend getroffen door zeldzaam heftige aanvallen. De Flair-columniste bracht haar meisje naar het ziekenhuis, waar ze geïnspireerd werd om iets terug te doen voor de zorgmedewerkers in deze moeilijke coronaperiode.

In haar Instagram Stories laat Miljuschka zien in het ziekenhuis te zijn met Felina. “BAM, dan zit je in deze rare tijd weer in het ziekenhuis met je meisje”, schrijft de tv-chef woensdagochtend. “Ze heeft zeldzaam heftige epileptische insults gehad.” Inmiddels zijn de twee gelukkig weer thuis, zo stelt ze haar volgers gerust.

Respect voor de zorg

Miljuschka benadrukt hoeveel respect ze heeft voor de mensen die werken in de zorg. “Iedere keer weer maar vooral in deze tijd”, aldus de brunette. “Ze staan echt als een leger klaar met vernieuwde protocollen om ons dag in, dag uit te redden.”

Koken

Ze besluit het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken en te bedanken met háár talent: “Eten is het enige wat ik ken en kan. Dus ik ga in deze tijd waar hun kantine dicht is een maaltijd en taart sturen voor de volledige bezetting van de eerste hulp. Via een cateraar in de buurt die zonder is komen te zitten.”

Eerste aanval Felina

De dochter van Miljuschka kreeg vlak voor haar vierde verjaardag haar eerste epilepsieaanval. “Op de dag van haar eerste aanval stond mijn wereld stil”, vertelde ze daar eerder over. “Mijn lieve kleine kindje werd over genomen en er was niks wat ik eraan kon doen. Ik kon haar niet beschermen of het voor haar oplossen. De grond zakte onder mijn voeten weg.” Ook deed ze eerder een emotioneel boekje open over de toekomst van Felina. “Wat het vervelendste ervan is, is dat je kind een bepaalde vrijheid verliest die je kind zou moeten hebben. Alleen fietsen, alleen uitgaan later, dat zit er gewoon niet meer in.”

Lees ook
Miljuschka: ‘Heb ik nou gemist dat mijn goede vriendin zwanger was én een baby heeft gekregen?’

Twee kinderen

Miljuschka kreeg samen met haar ex Tycho twee kinderen: dochtertje Felina en zoontje Rembrandt. Na een relatie van zeven jaar gingen de twee uit elkaar en de presentatrice heeft ondertussen haar liefdesgeluk alweer enige tijd gevonden bij Philip.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cuddles and messy hair we dont care #corendon #mytitanicstory #motherslove #partner #ikknapvanliefdeuitelkaar #babygirl

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat fluister ik in zijn oor? @philipvanierschot

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Bart Honingh, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee