Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mila Kunis is bang dat haar kinderen te veel verwend gaan worden

Mila Kunis is bang dat haar kinderen te veel verwend gaan worden

Mila Kunis is bang dat haar kinderen te veel verwend gaan worden

Actrice Mila Kunis had een openhartig gesprek met de Daily Mail over haar skills als moeder. En ze geeft eerlijk toe dat één van haar grootste angsten is dat haar kinderen verwende assholes worden!

De 33-jarige Mila Kunis is getrouwd met de acteur Ashton Kutcher. Samen hebben ze al een dochter van 1 jaar oud met de naam Wyatt en het stel verwacht nu hun tweede kindje. In het interview met de Daily Mail zegt ze: “waar ik het bangst voor was toen ik in verwachting was van Wyatt, was dat ik een asshole als kind zou krijgen. Ik wil echt niet dat mijn kinderen assholes worden en ze gaan een leven met zo veel privileges krijgen. Ik ben zelf heel arm opgegroeid.” Ook zegt ze: “Alles -informatie, en materiële zaken- zal voor mijn kinderen zo makkelijk toegankelijk zijn, want dat zal de levensstijl zijn die ze kennen. Hoe zorg je er dan voor dat ze waarderen wat ze hebben?”

Wij vermoeden dat het wel goed zal komen met de kinderen van het stel, want zelf lijken zo ook nog steeds redelijk down to earth. Zo gaf Mila laatst nog toe dat de trouwringen van het stel van Etsy komen en helemaal niet zo duur waren!

Lees ook:

Zien: Mila Kunis op cover van de Glamour zonder make-up

Zien: 31x de mooiste verlovingsringen, in de perfecte prijscategorie

Zien: David Beckham post super schattige foto met dochtertje