Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Micky Hoogendijk in ziekenhuis opgenomen

Micky Hoogendijk in ziekenhuis opgenomen

Micky Hoogendijk in ziekenhuis opgenomen

Actrice Micky Hoogendijk kampt al langere tijd met vermoeidheidsklachten en weet dat al die tijd aan haar drukke werkschema. Maar nu is de blondine in het ziekenhuis opgenomen en is de reden voor haar futloosheid boven tafel.

Boosdoener
Na flink wat onderzoeken is eindelijk duidelijk waardoor Micky zich de afgelopen tijd zo moe heeft gevoeld. Het blijkt dat niet het vele werken en reizen de oorzaak is, maar dat ernstige bloedarmoede de boosdoener is. Dit meldt Shownieuws.

Bloedtransfusie
Vandaag krijgt Micky een bloedtransfusie. De presentatrice vertelt aan Shownieuws dat ze blij is dat er mensen zijn die bloed doneren. Ook bedankt zij op Facebook haar artsen. ‘Zo blij dat ze er achter zijn gekomen wat er mis was,’ schrijft ze.

Druk
Nadat Micky tot 2002 in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien was, is de blondine sinds 2007 zelfstandig ondernemer en voornamelijk achter de camera aan de slag als creative director en producer. Ze richtte Micky Hoogendijk Productions op, werkt als creative director bij Supperclub én heeft Dramatic Beat op haar naam staan. Dit is een website voor jonge filmmakers. Een bezige bij is ze dus wel, en door de behandeling zou Micky snel weer de oude moeten zijn!

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook: