Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mick Jagger koopt villa voor hoogzwangere vriendin!

Mick Jagger koopt villa voor hoogzwangere vriendin!

Mick Jagger koopt villa voor hoogzwangere vriendin!

Mick Jagger (72) heeft zijn hoogzwangere vriendin Melanie Hamrick (29) een luxe villa cadeau gedaan. Volgens The Sun zou het gaan om een woning in New York van ruim 5 miljoen pond.

Touren
De balletdanseres Melanie is over twee maanden uitgerekend, en dan zal ze bevallen van het achtste kind van Mick Jagger. De frontman van The Rolling Stones is echter met andere zaken dan de zwangerschap van zijn vriendin bezig, aangezien hij net hersteld is van een flinke longontsteking en dus weer kan touren met zijn band. The Sun meldt dat Mick ‘wel van plan is om op kraamvisite te gaan’ als de baby geboren is.

Carrière
Zowel Mick als Melanie zijn erg gefocust op hun carrière, en Melanie wil dan ook weer snel aan de slag gaan na de geboorte van hun kind. Ze danst bij het American Ballet Theater in New York. Welke rol de Rolling Stones-zanger Mick in het ouderschap van zijn achtste kind zal gaan spelen, is nog niet duidelijk. Geruchten gaan namelijk dat Mick ook nog contact heeft met een Russisch model. To be continued…

Op Instagram plaatste Melanie een foto, waarop ze mét babybuik op spitzen staat.

Bron: Telegraaf, The Sun, Instagram

Lees ook: