Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mick Jagger (72) wordt weer vader

Mick Jagger (72) wordt weer vader

Mick Jagger (72) wordt weer vader

Wie dacht dat Mick Jagger na talloze huwelijken, relaties en kinderen wel uitgeraasd was, heeft het mis. De 72-jarige muzikant verwacht zijn achtste kind, samen met zijn 29-jarige vriendin Melanie Hamrick. 

Het is het eerste kind voor de Amerikaanse ballerina, met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft. Jagger en Hamrick wonen niet samen. Volgens een bron van The Sun is Hamrick ook niet van plan om bij Jagger in Londen te gaan wonen. Ze wil naar Los Angeles verhuizen of dicht bij haar familie in de Amerikaanse staat Connecticut wonen.

Jagger is twee keer getrouwd geweest, met Bianca Pérez-Mora Macías en met Jerry Hall. Hall is inmiddels getrouwd met mediatycoon Rupert Murdoch. Jagger heeft zeven kinderen (geboren tussen 1970 en 1999, onder wie de modellen Jade, Lizzy en Georgia May) bij vier verschillende vrouwen. Hij heeft vijf kleinkinderen van zijn oudste twee dochters, onder wie twee kleindochters en een kleinzoon van Jade.

Overgrootvader
Sinds 2001 leefde Jagger samen met L’Wren Scott, tot haar onverwachte overlijden, op 17 maart 2014. In hetzelfde jaar werd Jagger voor het eerst overgrootvader; zijn oudste kleindochter Assisi beviel van een dochter.

Jagger is niet de enige Rolling Stone die op latere leeftijd nog vader wordt. Zijn bandgenoot Ronnie Wood (68) verwelkomde twee maanden geleden nog een tweeling.

Tsja.. “Papa was a Rolling Stone. Where ever he laid his hat was home.”

 

Lees ook:

Bron: Nu.nl, Wikipedia
Afbeelding: copyright @MickJagger