Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Michiel Huisman bemachtigt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

Michiel Huisman bemachtigt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

Michiel Huisman bemachtigt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

Hollands trots Michiel Huisman (35) is opnieuw gestrikt voor een grote rol in een Amerikaanse serie. Het betreft een nog te ontwikkelen Netflix-serie met de naam The Haunting of Hill House. Dit schrijft The Hollywood Reporter.

Lees ook: Video: Emilia Clarke heeft een oogje op Michiel Huisman

De serie is gebaseerd op een horrorboek The Haunting of Hill House, dat al in 1959 is uitgebracht. Het gaat over vier huisgenoten die allerlei bovennatuurlijke ervaringen hebben. Het verhaal is al twee keer verfilmd. De recentste had een indrukwekkende sterrencast: onder anderen Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones en Owen Wilson zijn erin te zien.

Steven Crane
Michiel Huisman zal in de serie de rol van Steven Crane vertolken, een schrijver van boeken over bovennatuurlijke gebeurtenissen. Huisman is de enige die al zeker is van een rol, de overige acteurs moeten nog worden gecast.

Ook fijn
We moeten nog wel even wachten voordat we weer naar de knappe kop van Michiel kunnen staren. Tot die tijd kun je natuurlijk wel Game of Thrones bingewatchen, want daar schittert de acteur ook al meerdere seizoenen in. Weet je het niet waarover we het hebben? Kijk dan vooral even onderstaande video en je bent verkocht. En verliefd, dat ook.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL, YouTube