Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nóg meer verdriet voor Michael van der Plas en verloofde: ‘200 zwangerschapstesten’ achter de rug

Nóg meer verdriet voor Michael van der Plas en verloofde: ‘200 zwangerschapstesten’ achter de rug

Celebs
Nóg meer verdriet voor Michael van der Plas en verloofde: ‘200 zwangerschapstesten’ achter de rug

Het is al tijden onrustig in huize Van der Plas. Voormalig realityster Michael heeft onlangs een maand in de cel gezeten op verdenking van grootschalige handel in goederen met vervalste merken. Michael, die nog steeds verdachte is in de zaak, werd ’s nachts met flinke tamtam van zijn bed gelicht, iets waar naar verluidt zoontje Milano (5) getuige van was. Nu blijkt dat niet het enige drama waar hij momenteel mee dealt.

Moeite met zwanger worden

Terwijl ex-vrouw Samantha ‘Barbie’ de Jong op de bevalling van haar derde kindje afstevent en in de afgelopen jaren ook nog meerdere abortussen onderging, lijkt de kinderwens van Michael en zijn verloofde Naomi Dijkstra maar niet uit te willen komen. Dat blijkt uit een eerlijke post van Naomi op Instagram. Daarin vertelt ze dat poging na poging om zwanger te worden, mislukt.

200 zwangerschapstesten

“Ik probeer heel erg de balans te vinden hoe je je moet gedragen als fulltime bonusmama, hopelijk binnenkort een officiële mama, verloofde en gewoon een chickie van 25. Geloof me, dat is een ‘struggle'”, schrijft ze op haar afgeschermde profiel. “Aan het einde van de dag is dit wie ik ben. Soms meedoen met verstoppertje en het dan zelf eigenlijk leuker vinden, soms streng, soms verdrietig, soms 200 zwangerschapstesten, soms toegeven aan wat mijn man wil en soms lekker tegen de draad in.”

Huwelijksplannen

Naomi en Michael, die met Samantha ook nog dochter Angelina (8) heeft, hebben meer plannen. Hoewel hij na zijn publieke scheiding met de Oh Oh Cherso-ster zweerde nooit meer in het huwelijksbootje te stappen, heeft zijn vriendin hem toch van zijn standpunt weten te brengen. De twee, die al een paar jaar samen zijn, gaan namelijk alsnog trouwen. “Ik kan het nog steeds niet geloven. Hij blijft me elke dag weer verbazen. Er zit hier een heel verhaal achter en ook heel veel brieven. Alles hierover gaan we zeker nog delen.”

Lees ook
Rollercoaster voor kids nog niet voorbij: Michael van der Plas vrijgelaten, maar nog steeds verdachte

Zeker van elkaar

“Er gebeurt op dit moment zoveel om ons heen. Maar wat maakt het ons ongelooflijk sterk en zeker van elkaar. Schat, ik hou de hele wereld van jou”, aldus Naomi bij de foto op Instagram, waarop een briefje met het huwelijksaanzoek van Michael te zien is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld:  Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee