Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Michael stort zich volledig op de kids: ‘Hij hoopt dat Samantha de rol van moeder weer kan vervullen’

Michael stort zich volledig op de kids: ‘Hij hoopt dat Samantha de rol van moeder weer kan vervullen’

Michael stort zich volledig op de kids: ‘Hij hoopt dat Samantha de rol van moeder weer kan vervullen’

Onlangs heeft Michael van der Plas het zonovergoten Spanje verruild voor het warme Nederland in verband met de problematische toestand van zijn ex Samantha ‘Barbie’ de Jong. Voorlopig stort hij zich volledig op de opvoeding van hun kids Angelina en Milano, die inmiddels niet meer bij hun moeder wonen.

Lees ook: Barbie reageert voor het eerst weer op social media: ‘Lieverd, ik hou van jou’

Nu zijn kinderen uit huis zijn geplaatst, wil Michael zich zo snel mogelijk vestigen in Den Haag. Dat betekent dat zijn horecazaak in Spanje voorlopig op een laag pitje komt te staan, zo vertelt zijn woordvoerder Jake Hampel.

Herstel

‘Op dit moment heeft Michael gekozen voor de kinderen’, zegt hij. Daar past het runnen van de club niet bij. ‘Hij kan het seizoen toch al als verloren beschouwen.’ Of het Spaanse avontuur daarmee tot een eind gekomen is, zal de tijd moeten leren. ‘Michael hoopt dat Samantha goed herstelt en de rol van moeder weer kan vervullen.’

Schotland

Begin 2018 deed Samantha een zelfmoordpoging en naar verluidt probeerde ze het vorige week opnieuw. Momenteel wordt de realityster behandeld in een kliniek in Schotland.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP