Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Miauw! Dit waren de meest dramatische celebrity-ruzies van 2016

Miauw! Dit waren de meest dramatische celebrity-ruzies van 2016

Miauw! Dit waren de meest dramatische celebrity-ruzies van 2016

Nu het zo goed als voorbij is, kunnen we rustig zeggen dat 2016 niet het beste jaar was. Wie in 2015 had verkondigd dat 2016 het jaar van de Brexit en president Trump zou worden, was waarschijnlijk hard uitgelachen.

Ook in de showbizz was het om te huilen – celebrity koppels waarvan we dachten dat ze hét bewijs van langdurige liefde in Hollywood waren, gingen uit elkaar. Brangelina zit nog vers in ons geheugen, maar denk ook aan Joshua Jackson en Diane Kruger en op eigen bodem Lil’ Kleine en Monica Geuze

Bovendien werd er stevig ruzie gemaakt door the rich and famous. Dat toont overigens ook wel weer aan dat zelfs met al het geld in de wereld Hollywoodsterren net zo kleinzielig kunnen doen als jij en ik.

Taylor Swift vs. Kimye

Het was geen makkelijk jaar voor Kim Kardashian en Kanye West. Zijn burn-out/meltdown/opname en de brute overval in Parijs zou ons bijna doen vergeten dat we eerder dit jaar in de ban waren van de opgenomen telefoongesprekken tussen Taylor en Kanye. Had ze nu wel of geen toestemming geven? Did he make her famous!? Wij vrezen dat het tussen die twee nooit meer goedkomt.

Taylor Swift vs. Calvin Harris

Dappere man die nog met Taylor durft te daten. Niet alleen verwerkt ze al haar break-ups in een (hit-)song, ze is ook niet beroerd om nog een trap na te geven. Nadat de zangeres dj Calvin Harris inruilde voor Tom Hiddleston, onthulde ze ook nog even fijntjes dat zij had meegeschreven aan één van Calvin’s grootste hits: “This Is What You Came For”. Calvin liet het er niet bijzitten en reageerde met een serie woedende tweets, die inmiddels verwijderd zijn.

Justin Bieber vs. Selena Gomez

Toen bekend werd dat Justin Bieber en Sofia Richie aan het daten waren, werden de Beliebers bonkers. Sofia werd belaagd door valse comments en Justin beet stevig van zich af. Dat leek Selena Gomez (inderdaad, ex-liefje van the Bieb) wel een goed moment op zich in de discussie te mengen en het op te nemen voor Justin’s fans. Lang verhaal kort: hij beschuldigde haar van aandachttrekkerij en zij hem op haar beurt van vreemdgaan. Het eindresultaat was dat Justin zijn Instagramaccount verwijderd heeft en dat op de dag van vandaag nog niet ongedaan heeft gemaakt.

Perrie Edwards vs. Zayn Malik

Het voormalige One Direction-lid zou de verloving met Perrie Edwards hebben verbroken via een smsje, om het vervolgens aan te knopen met supermodel Gigi Hadid. Edwards hield maandenlang de lippen stevig op elkaar, om vervolgens met band Little Mix het nummer “Shout Out To My Ex” uit te brengen. Zayn komt er op z’n zachtst gezegd niet best van af.

 

Dit vind jij vast ook interessant:

Bron: TeenVogue.com