Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Na breuk van real life ‘GTST’-stel is actrice Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

Na breuk van real life ‘GTST’-stel is actrice Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

Celebs
Na breuk van real life ‘GTST’-stel is actrice Melissa Drost weer gelukkig in de liefde

Een tijd lang vormden Melissa Drost (35) en Alkan Çöklü (26) één van de leukste real life soap-setjes van het land. Helaas ging het ‘Goede Tijden Slechte Tijden’-stel in april 2019 uit elkaar, hoewel ze on screen het nog wel een tijdje samen moeste volhouden. Alkan is – voor zover wij weten – nog steeds vrijgezel, maar inmiddels lacht het liefdesgeluk Melissa wél weer toe. Er is een nieuwe man in haar leven!

Hartstikke verliefd

Op haar Instagram Stories werd Melissa afgelopen weekend gevraagd of er wellicht alweer een nieuwe liefde op haar pad is gekomen sinds de breuk met haar tegenspeler. “Deze vraag komt heel vaak voorbij”, schrijft Melissa, die vervolgens opbiecht “deeply in love” te zijn. Wie die nieuwe vlam is, houdt ze overigens nog wel geheim.

Vertrek uit GTST

Verder vertelt Melissa ook hoe ze het vond dat het GTST-avontuur er na al die jaren op zat. Natuurlijk vond ze dat erg jammer, maar ze was het desondanks eens met het besluit ‘Sjors’ uit Meerdijk te laten vertrekken. “De rek was er een beetje uit bij dit personage. Dat voelde ik aan alles. Volledig mee eens dat Sjors er is uitgeschreven.”

Lees ook
Nieuwe stap: GTST’s Melissa en Alkan werken na relatiebreuk nóg intensiever samen

Ook Amir weg uit Meerdijk

Melissa zwaaide afgelopen maart het soapdorp uit, waar ze twee jaar de rol van Sjors vertolkte. Het personage, eerder gespeeld door actrice Inge Schrama, was maar liefst zeventien jaar aanwezig in Meerdijk. Zo’n driekwart jaar na het vertrek van Sjors valt ook het doek voor haar soap-liefde Amir, zo bleek vorige week. “Ik ga GTST verlaten!”, onthulde Alkan op Instagram. “Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding drie jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie.” Aan RTL Boulevard heeft Alkan de reden van zijn vertrek onthuld. “Na 3,5 jaar vonden schrijvers dat het verhaal is verteld. En ik ook. Dat betekent wel dat er kans is voor nieuwe rollen en projecten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

✨👧🏼✨ (📷: @ninavanhilst 💛)

Een bericht gedeeld door 🌓𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙳𝚛𝚘𝚜𝚝🌗 (@melissa_drost) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Diep respect voor alle lopers van afgelopen zaterdag en duizendmaal dank voor alle donaties. Dankzij jullie is er dit jaar een recordbedrag van 1,5 miljoen opgehaald! (Hou de site van Stichting Vluchteling in de gaten om te zien hoe dit besteed gaat worden), en ten slotte; thank you @noraaka, @hanaefrikhcelik, @farhatoen, @elizde87, @naweed_navid, @wassimkhawand and @waleedoff7 for wanting to join the team and sharing your stories with us. It was a very special night and I am impressed by how dedicated each one of you is to help others. Much love⭐️ #nachtvandevluchteling MORGEN, 20 juni, is het WereldVluchtelingendag. Er zijn wereldwijd 68 miljoen mensen op de vlucht die dringend onze hulp nodig hebben. Kijk op de site van @stvluchteling of @unhcr_nederland hoe je, bijvoorbeeld doormiddel van een eenmalige donatie, het verschil voor iemand kunt maken. 🙏🏻

Een bericht gedeeld door 🌓𝙼𝚎𝚕𝚒𝚜𝚜𝚊 𝙳𝚛𝚘𝚜𝚝🌗 (@melissa_drost) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee